تحلیل ساختاری پهنه سنندج سیرجان در منطقه جنوب شهرستان الیگودرز با نگرشی بر گسل لوچ وناویی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON01_0141
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 667
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد میرزائی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد تکتونیک ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، لرستان.

عباس شاه پسند

گروه زمین شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، لرستان.

چکیده

گسل لوچ وناویی دربخش بیرونی، (external Zone) پهنه تدریجی، (Transitional Zone) کوهزاد زاگرس، بین بخش حاشیه ای پهنه ساختمانی سنندج سیرجان ، وپهنه زاگرس مرتفع، در شمال راندگی اصلی زاگرس و در جنوب شهرستان الیگودرز مورد بررسی قرار گرفته شده - است،) (Mohajjel et al., 2550 . علاوه بر گسل مذکور،گسل های F، 1 F، 2 F0 و M.Z.F ،)راندگی اصلی زاگرس( نیز شناسایی شده اند، که مطالعاتکینماتیکی صورت گرفته روی این گسل ها، نشان از حرکت معکوس این گسل ها دارد، که نشانگر یک منطقه برشی با مولفه راستالغز راستگرد می باشد. مطالعه ساختارهای برشی و کششی مانند،گسل های اصلی منطقه، رگه ها، درزه ها و تشکیل گسل های مزوسکوپی نشان از وجود حداقل، چهار نسل تنش دگرشکلی پیشرونده در منطقه مورد بررسی را به اثبات رسانده اند. فاز اول یک فاز فشاری با راستای تنش بیشینه تقریبی،) S05-05W (. فاز دوم یک فازفشارشی با محور تقریبی تنش بیشینه،) N05- 05W (،می باشد. فاز سوم یک فاز فشارشی همراه با کشش با راستای تقریبی،) N05-05W ( وفاز چهارم یک فاز فشارشی بوده وبا محور انتقال بیشینه تنش فشاری،) N50-05W ( مشخص گردیده است

کلیدواژه ها

ساختارهای مزوسکوپی،راندگی، ساختار دوپلکس، پهنه رادیولاریت، برش رایدل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.