سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی جغرافیا و زمین شناسی
کد COI مقاله: GEOGRAPHYCONF02_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 349
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی وضعیت سیل خیزی و فرسایش پذیری حوضه سد لار با استفاده از شاخص های هیدروژئومورفولوژی
چکیده مقاله:
حوضه های آبریز به دلیل دارا بودن ویژگی های خاص توپوگرافیک شیب جریانات آبراهه ای و .. همواره دارای پتانسیل های خوبی جهت بهره برداری های انسانی می باشند در این تحقیق ویژگی های هیدروژئومورفولوژیکی حوضه لار واقع در شمال شرق تهران مورد ارزیابی قرار گرفته است برای انجام این منظور از نرم افزارهای arcgis وwms استفاده شده است که پس از تهیه لایه های اطلاعاتی مورد نظر با استفاده از این نرم افزار ها از طریق روش های آماری و ریاضی ویژگی های هیدروژئورفولوژیکی حوضه مورد ارزیابی و محاسبه قرار گرفته شده است حوضه مورد مطالعه به دلیل قرارگیری در دامنه های البرز از بارش قابل توجهی برخوردار است و بخش زیادی از آن در ارتفاع بالای 3000متری قرار دارد در حوضه مورد مطالعه به دلیل وجود سازندهای سست نبود پوشش گیاهی متراکم و دامنه های با شیب تند دارای میزان فرسایش پذیری بالایی است ارزیابی ویژگی های هیدروژئوموروفولوژیکی حوضه بیانگر پایین بودن زمان تمرکز در حوضه و در نتیجه خطر وقوع سیلاب و طغیان برای زمین های حاشیه ای دارد بنابراین لازم است تا به منظور کاهش آسیب پذیری مناطق مسکونی و زمین های کشاورزی منطقه مذکور در برنامه ریزی های آتی توجه ویژه ای به پارامترهای هیدروژئومورفولوژیکی شود.
کلیدواژه ها:
هیدروژئومورفولوژی ، حوضه آبریز ، سد لار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423535/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گنجائیان، حمید و فریدونی کردستانی، مژده،1394،ارزیابی وضعیت سیل خیزی و فرسایش پذیری حوضه سد لار با استفاده از شاخص های هیدروژئومورفولوژی،دومین کنفرانس ملی جغرافیا و زمین شناسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/423535
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، گنجائیان، حمید؛ مژده فریدونی کردستانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، گنجائیان؛ فریدونی کردستانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش آگاه سازی و ارتقاء جایگاه اجتماعی زنان در بهبود وضعیت زیست محیطی روستا
- مکان یابی بیمارستان در شهر لاهیجان با استفاده از مدل فازی ممبر شیپ
- تحلیل برخورداری و دسترس پذیری مساجد در منطقه 20 شهرداری تهران
- نقش دیپلماسی شهری در تحقق اهداف توسعه پایدار در دوران آنتروپوسن
- ماهیت منازعه هویتی و سناریوهای تقسیم قدرت درسوریه پس از داعش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.