سال انتشار: 1393
محل انتشار: چهارمین همایش ملی اخلاق و آداب زندگی
کد COI مقاله: ETHICS04_117
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 397
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله باید و نبایدهای اخلاقی مدیران در آموزه های دینی (با تاکید بر نهج البلاغه)
چکیده مقاله:
مدیران و مسئولانی که برای اداره و مدیریت جامعه اسلامی گزینش و انتخاب می شوند، باید پایبند به اصول اخلاقی باشند. با توجه به اهمیت و جایگاه تاثیرگذار مدیریت در اداره یک جامعه در این نوشتار سعی شده با استفاده از روش کتابخانه ای و استنادی بعضی از مهمترین باید و نبایدهای اخلاقی مستفاد از آیات و روایات با تکیه بر دیدگاههای اما م علی (ع) در کتاب شریف نهج البلاغه که مدیران ملزم به رعایت آن در قبال جامعه، زیردستان و افراد تحت امر خود هستند، مورد بررسی قرار گیرد. در این خصوص از فضایل اخلاقی به امانتداری، تقوا، حسن خلق، عدالت، صبر، رفق و مدارا، تواضع و فروتنی و پوشش معایب اشاره شده که رعایت این اصول از طرف مدیران باعث اعتماد عمومی و پیشرفت جامعه می شود. از رذایل اخلاقی هم به ظلم و ستم، رفاه طلبی و دنیازدگی، حب ریاست، جبن و ترس، استبداد و خودرایی و خودفراموشی اشاره شده که اگر این امور از طرف مدیر اسلامی رعایت نشود می تواند موجب بروز پیامدهای منفی در جامعه گردد.
کلیدواژه ها:
اخلاق، مدیران، فضایل و رذایل، امام علی(ع)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423496/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدپور، علی،1393،باید و نبایدهای اخلاقی مدیران در آموزه های دینی (با تاکید بر نهج البلاغه)،چهارمین همایش ملی اخلاق و آداب زندگی،زنجان،،،https://civilica.com/doc/423496
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، احمدپور، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، احمدپور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سنجش رضایتمندی مشتریان از کیفیت خدمات با استفاده از مدل کانو-سروکوال
- سیاستگذاری در نظام های آموزشی
- چالش های اساسی فراروی آموزش عالی در هزاره سوم
- مدیریت و رهبری آموزشی مناسب برای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و راهکارهای پیاده سازی آن
- سیاستگذاری آموزش عالی ایران پس از انقلاب 1357
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بازشناسی مقامات عنداللهی در حوزه صبر و تقوی ازنگاه قران کریم
- درامدی بر فرقه گنابادیه از گذشته تاکنون
- انتشار ویروس از منظر جنایات جنگی بین المللی
- نگاهی بر شرایط انعقاد و اعتبار بیع الکترونیکی و سنتی با نگاه تطبیقی به قانون انگلستان
- بررسی احكام اختصاصى بیغ در قراردادواى الكترونیکى از منظر حقوق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.