سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ELSCONF02_178
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 492
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Assessing Speech Acts of Curses and Prayers in Turkish
چکیده مقاله:
Prayer and curse utterances are a significant linguistic form that the addressee expresses his/her inner feelings and attitudes towards the hearer. The semantics of prayer and curses are based on mutually shared background information between hearer and speaker. While some languages have few prayer and curse utterances, other languages, such as Turkish, have abundant prayer and curse expressions that are commonly used in everyday language. The present article delivers a special classification of prayers and curses and analyzes the kind, characteristics and functions of prayer and curse utterances in Turkish by examining specific examples with respect to age, gender and place. Individual interviews were used to collect data from 120 males and females that participated in the study. It was revealed that the females use prayer and curse utterances more frequently than males. Rural people used prayer and curse utterances more often than urban ones.
کلیدواژه ها:
prayer and curse utterances, speech act, expressive acts
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423321/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Tafarroji, Maryam و Malekzadeh, Parvin,1393,Assessing Speech Acts of Curses and Prayers in Turkish,دومین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مطالعات زبان انگلیسی,تهران,,,https://civilica.com/doc/423321
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393, Tafarroji, Maryam؛ Parvin Malekzadeh)
برای بار دوم به بعد: (1393, Tafarroji؛ Malekzadeh)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جایگاه ظن و گمان در مثنوی معنوی
- بررسی مقامات و احوال عرفانی در عبهرالعاشقین روزبهان بَقلی شیرازی و فتوت نامه سلطانی اثر واعظ كاشفی
- شرح برخی آموزه های عرفان اسلامی از لوایح عبدالرحمن جامی با رویکرد وحدت وجود ابن عربی
- مقایسه اركان و زحافات عروضی در كتاب عُراضه العروضیین محمد قرشی و رساله عروض از عبدالرحمن جامی
- بررسی شاخصه های شعر خردسال با نگاهی به نخستین اشعار خردسالان از ایرج میرزا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.