حل مسئله فردشنده دوره گرد با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب با رویکرد حریصانه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM02_301
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1578
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک.
چکیده
مسئله فروشنده دوره گرد یکی از مسائل مهم ریاضیات نظری و کاربردی و یک مسئلهNP-hard در دنیای الگوریتم و نرم افزار محسوب می شود. هدف ما ارائه یک الگوریتم بهینه ساز برای این مسئله می باشد. بطوریکه تا حدامکان پیچیدگی پائین تر وسرعت بیشتری نسبت به الگوریتم های پیشین داشته باشد. این الگوریتم بطور مستقیم در مرتبه زمانی O(n!( حل می شود، اما اگر روش برنامه نویسی پویا برای حل آن استفاده کنیم مرتبه زمانی آنO(n^2*2^n( خواهد شد که جز مرتبه های نمایی است باید توجه داشت علیرغم آنکه مرتبه نمایی مذکور، مرتبه زمان نامناسبی است اما بسیار بهتر از مرتبه فاکتوریل می باشد . در این تحقیق تلاش ما حل مسئله فوق با یک الگوریتم بهینه ساز با پیچیدگی کمتر است. اهمیت این مسئله از این واقعیت ناشی می شود که در زمینه های بسیاری از جمله حمل و نقل، لجستیک، صنایع نیمه هادی، مشکل مسیر یابی، بهینه سازی زنجیره اسکن و مشکل حفاری در تست مدار مجتمع، تولید و بسیاری زمینه های علمی و صنعتی دیگر کاربرد دارد. روش های مختلفی که تاکنونبرای حل این مسئله بکار رفته است مزایا و معایب خاص خود را دارند، و مشکلات، زمانی آشکارتر میشود که اندازه مسئله افزایش می یابد. بنابراین مسئله فروشنده دوره گرد همچنان یکی از زمینه های تحقیقاتی باز در علوم کامپیوتر است.در این مقاله این مسئله با الگوریتم کرم شبتاب با جهش حریصانه حل شده است و با الگوریتم های استاندارد دیگر مقایسه و مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
مسئله فروشنده دوره گرد، جهش حریصانه ، Np-hard ، الگوریتم کرم شب تابمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.