کاهش تعداد انتقال در الگوریتمهای داده پراکنی در شبکه های بیسیم Ad hoc
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM02_259
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 583
نویسندگان
دانشجوی مهندسی کامپیوتر، موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی نوین اردبیل
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
چکیده
دو روش اصلی، ایستا و پویا، برای الگوریتم داده پراکنی در شبکه هایad hoc بی سیم وجود دارد. در روش استاتیک، الگوریتمهای محلی به طور فعالانه وضعیت هر گره را با توجه به اطلاعات توپولوژی محلی و تابع او لویت شناخته شده جهانی تعیین میکند. در این مقاله، ما در ابتدا نشان دادیم که الگوریتمهای داده پراکنی محلی بر اساس روش استاتیک نمیتواند یک عامل تقریب خوبی برای راه حل بهینه )مشکلNP- سخت( دست یابد. با این حال نشان دادیم که یک فاکتور تقریبی ثابت دست یافتنی است اگر اطلاعات موقعیتی)نسبی( در دسترس باشد. در روش پویا، الگوریتم های محلی وضعیت هر گره در حال پرواز را بر اساس اطلاعات توپولوژی محلی و اطلاعات مربوط به حالت انتقال تعیین می کند. با استفاده از روش پویا، اخیرا نشان داده شده است که الگوریتم های داده پراکنی محلیمی تواند هنگامی که )تقریبی( اطلاعات موقعیتی در دسترس است یک فاکتور تقریبی ثابت به دست یابد. با این حال، استفاده از اطلاعات موقعیت می تواند مشکل را ساده کند. همچنین، در برخی از برنامه های کاربردی داشتن اطلاعات موقعیت نمی تواند عملی باشد. بنابراین، ما تمایل داریم بدانیم که آیا الگوریتمهای داده پراکنی محلی بر اساس روش پویا میتواند بدون استفاده از اطلاعات موقعیتی یک عامل تقریب ثابت دست یابد. به طور مثبت در پاسخ به این سوال میگوییم یک الگوریتم داده پراکنی محلی که در آن وضعیت هر گره تصمیم گرفته می شود در حال پرواز باشد طراحی و ثابت کردیم که این الگوریتم هم میتواند تحویل کامل داشته باشد و هم تقریب ثابت به راه حل مطلوب برسد.کلیدواژه ها
شبکه های موردی سیار، الگوریتمهای توزیع شده، انتشار همگانی، تخمین ثابتمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.