مروری بر نسل پنجم شبکه های تلفن همراه و چالشهای آن
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM02_208
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4663
نویسندگان
دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران
هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل -دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران
دانشجوی کارشناسی نرم افزار- موسسه غیرانتفاعی سبلان اردبیل
چکیده
با توسعه سریع فناوریهای بیسیم، مفهوم نسل پنجم سیستمهای ارتباطی مطرح شد؛ که با این پیشرفت هر یک از مشترکان مخابراتی میتوانند با سرعت 1۱ هزار گیگابیت در ثانیه به اینترنت متصل شوند. در اینبستر، سیستمی که برای پیاده سازی آن مورد استفاده قرار گرفته است، گرههایی که بستههای اطلاعاتی را جا به جا میکنند کاملا هوشمند هستند؛ که الگوریتم هوشمندسازی گرهها براساس مسیر و مقصد میباشد.این سیستم باعث میشود تا دادهها بسیار هوشمندانه مسیریابی شده و با سرعت و امنیت بالا منتقل شوند. ما در این مقاله به بررسی روشهایی در مورد استانداردهای بالقوه و توسعه جهتها و ارائه تلاشهایتحقیقاتی اخیر در حوزه نسل پنجم شبکه های تلفن همراه و رسیدگی به چالشهای موجود در آن پرداخته- ایم. در نهایت نحوه عملکرد این نسل از شبکه و مزایا و معایب آن را بیان کردهایم.کلیدواژه ها
نسل پنجم شبکه ها، سیستم های ارتباطی، مسیریابی هوشمندانهمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.