بررسی سیستمهای تشخیص نفوذ در محیط ابری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM02_162
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 922
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز گروه کامپیوتر تهران ایران
پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی تهران ایران
چکیده
پردازش ابری، تکنولوژی مناسب برای دههی اخیر است که به کاربران اجازه میدهد، میزان زیادی داده در ابر ذخیره کنند و زمانی که نیاز داشتند در هر کجای جهان با هر وسیلهی ضروری که به اینترنت دسترسی دارد، بتوانند از آن استفاده کنند. اززمانیکه پردازش ابری مطرح شده، موضوع امنیت در آن اهمیت زیادی پیدا کرده است. از آنجا که محیط محاسبات ابری معماری توزیع شده دارد، آسیب پذیر است و مستعد حمله و نفوذ است. برای برقراری امنیت، راهها و الگوریتمهای زیادی وجود دارد. سیستم تشخیص نفوذ، وظیفهی شناسایی و تشخیص هرگونه استفاده غیرمجاز از سیستم، سواستفاده و یا آسیبرسانی توسطکاربران داخلی و خارجی را دارد. تشخیص و جلوگیری از نفوذ امروزه به عنوان یکی از مکانیزمهای اصلی در برآوردن امنیت شبکه- ها و سیستمهای رایانهای مطرح است و عموما در کنار دیوارههای آتش به صورت مکمل امنیتی برای آنها مورد استفاده قرار می- گیرد. در این مقاله ما تکنیکها و تکنولوژیهای تشخیص نفوذ را در محیطهای ابری بررسی کرده، سپس آنها را با هم مقایسه میکنیم.کلیدواژه ها
پردازش ابری، امنیت،حملات و نفوذها ، IDS،مقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.