اضافه کردن خاصیت همگام سازی دو نقشه ذهنی در نرم افزار فری پلن
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CSITM02_136
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 745
نویسندگان
دانشگاه پیام نور گروه مهندسی کامپوتر و فناوری اطلاعات.
استادیار دانشگاه، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور، تهران.
چکیده
نقشه های ذهنی ابزارهایی هستند که به شما کمک می کنند تا بهتر فکر کنید و به یاد داشته باشید، و به طور خلاقانه اقدام به حل مشکل نمایید. طوفان فکری روشی است جهت پیدا کردن راه حل بصورت گروهی که در آن تمام اعضای یک گروه بطور همزمان دریک جلسه ایده هایی را ارائه می دهند. هدف از این مقاله آشنایی با نقشه های ذهنی و نرم افزارهایی است که برای رسم نقشه های ذهنی به کار برده می شوند. و سپس نحوه اضافه کردن یک ویژگی بسیار کاربردی به نام کلونینگ به نرم افزار فری پلن که یک نقشه ی ذهنی است را نشان می دهیم. ویژگی کلونینگ در نرم افزارهایی مانند فری مایند وجود دارد، این ویژگی به این صورت است یکگره را قادر می سازد تا بیش از یک والد داشته باشد. به این معنا که یک گره به صورت بصری در بیشتر از یک مکان در یک نقشه ظاهر می شود، طوری که همان نقشه و ساختار حفظ شود. ما علاوه بر این که این قابلیت را به نرم افزار فری پلن اضافه می کنیم کمی هم آنرا گسترش می دهیم، به این صورت که بتوانیم عمل کپی و جایگذاری را در دو فایل مجزا از هم انجام دهیمکلیدواژه ها
نقشه های ذهنی، طوفان فکری، نرم افزارهای نقشه ذهنیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.