کاربرد رایانش ابری در علم تصویربرداری پزشکی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CSITM02_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2654
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد رضایی

کارشناسی نرم افزار موسسه آموزش عالی چهلستون

فرزین خسروی دانش

کارشناسی ارشد نرم افزار

چکیده

فناوری پزشکی علمی مدرن و کاربردی در زندگی ماست. با پیشرفت های زیاد در علم پزشکی، این علم تبدیل به یکی از گرانترین علوم شده و این در حالی است که مردمی وجود دارند که به این علوم دسترسی ندارند و از نظر مالی در وضعیت نامناسبی به سر میبرند و درواقع میتوان گفت از توسعه های یافت شده در جهان جا مانده اند. در مورد تصویر برداری پزشکی و آمار آن در بین مردم باید گفت: 2/3 از جمعیت جهان عدم دسترسی به تصویربرداری پزشکی را دارند. ما در این پروژه سعی میکنیم که با استفاده از پردازش تصویری مشکل امنیت محاسبات ابری را برطرف کنیم.در حال حاضر و با استفاده از فناوری های ابری و اینترنتی میتوان گفت: بخش عمده یمشکلات سخت افزاری و نرم افزاری حل شده است و این در حالی است که حتی روستاهای دور افتاده هم میتوانند از این علم استفادهکنند. در حال حاضر پیشرفت های زیادی در علم پزشکی بوجود آمده است که باعث بالا رفتن هزینه ها میشود و این امر باعث اختلالات گسترده ای در ارائه خدمات پزشکی و سلامت شده است و اکثریت جمعیت جهان دسترسی به فناوری های پزشکی و مراقبت های بهداشتی پیشرفته را ندارند.از قابلیت های محاسبات ابری در تصویر برداری پزشکی این است که کاربر میتواند در مکان جغرافیاییدیگری قرار گرفته و به وسیله ی رایانش ابری به اطلاعات پزشکی خود دست پیدا کند و داده های خام خود را برای پردازش در این شبکه قرار دهد و از روند بیماری خود آگاهی لازم را پیدا کند. به این نوع درمان، درمان های پزشکی از راه دور گفته میشود که در آن داده هایی که بیمار در اختیار شبکه میگذارد و بالعکس مورد پردازش قرار میگیرد. تلاش ما جستجوی پیدا کردن راه حل برای چالش های تصویر برداری است که در ادامه به برخی از موارد آن اشاره میکنیم. پرداختن به این چالش ها نیازمند ابزاری است که به آن رایانش ابری )سایت( میگوییم.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، پردازش تصویری، فناوری اطلاعات، پردازش سیگنال، رایانش همگانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.