ارائه چارچوبی برای شناسایی و کشف وب سرویس معنایی در محیط کاربر نهایی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CSITM02_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 498
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا رامشینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد مشهد

اسماعیل خیرخواه

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد مشهد ،

سیدرضا کامل

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد مشهد ،

چکیده

با فراگیر شدن اینترنت ، استفاده از شبکه های مبتنی بر سرویس های کاربردی به طور چشم گیری افزایش یافته اند و انتظار می رود تادر سال های آتی رشد بیشتری کنند . این امر منجر به پدیدار شدن مجموعه بزرگی از سرویس ها در ناحیه های مختلف شده ، واینتوسعه ها باعث شده اند تا کاربران نهایی نقش فعالی در فرایند ایجاد و کشف سرویس بازی کنند . حمایت از کاربران نهایی در فرایند کشف سرویس ، کاری دشوار است . کاربران مختلف تقاضاهای سرویس متفاوت در موقعیت های گوناگون دارند که به اعمال مختلف برای انجام دادن آن نیاز دارند.علاوه براین ، کاربران نهایی قادر نیستند تا از ابزار های بسیار تکنیکی و پیچیده استفاده کنند .به هرحال ابزارها وتکنیک های کشف سرویس کنونی برای حرفه ای های معماری سرویس گرا طراحی شده اند . بنابراین یک چالش اساسی برایکاربران نهایی با دانش اندک ، نداشتن مهارت کافی برای کشف سرویس است. در این مقاله ، چارچوبی پیشنهاد می دهیم که با استفاده از آنتولوژی ها و روش های انطباق آنتولوژی ، محیطی ساده ، قابل فهم و بدون پیچیدگی برای کاربران فراهم شود تا سرویس ها را برای انجام دادن نیازمندی هایشان، کشف کنند، بدون اینکه در فرایند پیچیده کشف سرویس درگیر شوند . همچنین به جای نیازداشتن کاربران نهایی به مشخص کردن گام های جزئی شده در کشف ، چارچوب ما فقط نیاز خواهد داشت تا کاربران نهایی اهداف فعالیت های مورد نیازشان را با استفاده از تعدادی کلمه کلیدی مشخص کنند. نتایج حاصل از ارزیابی نشان می دهد با انجام این پروژه به اهداف بالا دست یافته ایم .

کلیدواژه ها

کاربر نهایی ، معماری سرویس گرا ، کشف سرویس ، وب سرویس .، نیازمندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.