ویژگی های بتن جاذب اشعه گاما و مواد تشکیل دهنده آن
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس سالانه تحقیقات در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: CAUEM01_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 741
نویسندگان
نویسنده مسوول: کارشناس ارشد عمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران سازه دانشگاه آزاد اسلامی یزد
چکیده
تمام تاسیسات هسته ای از قبیل نیروگاه های اتمی، رآکتورهای تحقیقاتی، شتاب دهنده های ذرات و شتاب دهندههای خطی که در مراکز پزشکی استفاده می شوند، در ساخت بناهای خود از بتن بهره برده اند. برای این که بتنخاصیت حفاظت در برابر اشعه را داشته باشد، مواد مختلف تشکیل دهنده آن یا همان مصالح و سنگریزه ها موردتجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. انژی ذخیره شده، ضریب انتقال و ضریب تضعیف جرمی در بتن های باریتی ومعمولی با استفاده از نرم افزار انتقال فوتون مونت کارلو محاسبه شده اند. نتایج شبیه سازی عددی نشان می دهدکه استفاده از باریت به عنوان مصالح و سنگریزه در بتن، یکی از روش های ایجاد حفاظت در برابر اشعه گاماست. اینیک روش غیر مخرب در تعیین ویژگی های بتن جاذب اشعه گاما است.کلیدواژه ها
اشعه گاما، بتن باریتی، کد مونت کارلو، ضریب انتقال، ضریب تضعیف جرمیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.