بررسی دسترسیها و نظام حرکتی و تاثیر ترافیک بر کیفیت فضایی در محورتاریخی- مذهبی با رویکرد توسعه گردشگری (خیابان مسگرها، زنجان)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی اسلامی و ترسیم سیمای شهری پایدار با گذر از معماری ایرانی- اسلامی و هویت گمشده آن
- کد COI اختصاصی: AUSI01_140
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 815
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان،گروه کارشناسی ارشد طراحی شهری، زنجان، ایران
دکترای برنامه ریزی شهری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه کارشناسی ارشد طراحی شهری، زنجان، ایران
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان،گروه معماری، زنجان، ایران
چکیده
توسعه گردشگری از زیرساخت های مهم توسعه پایدار محسوب می گردد، که از مهم ترین دغدغه های کشورهاست. می توان به توریسم و صنعت گردشگری به عنوان یکی از راهکارهای نوین جهت رونق و توسعه پایدار اشاره نمود که موجب تبیین و تشریح و شناخت سرمایه های گردشگری هر منطقه است. راه های دسترسی به جاذبه های گردشگری در رشد صنعت گردشگری حایز اهمیت می باشد، که در طراحی شهری باید به این اصل توجه نمود. وجود ترافیک و عدم دسترسی آسان به مراکز گردشگری خود موجب ایجاد اختلال در خدمت رسانی به گردشگران می باشد. همچنین وجود ترافیک و آلودگی های ناشی از آن سبب تخریب بافت های قدیمی شهر شده و به بناهای تاریخی آسیب می رساند. خیابان مسگرها که یکی از قدیمی ترین خیابان های شهر زنجان می باشد به دلیل داشتن ترافیک های سنگین ناشی از یکطرفه شدن خیابان در جهت عکس دسترسی به مراکز گردشگری و نیز نبود پارکینگ عمومی در نزدیکی آن و همچنین نامناسب بودن پوشش گیاهی خدمت رسانی شایسته به گردشگران را ناممکن نموده است.کلیدواژه ها
گردشگری، ترافیک، خیابان مسگرها، زنجانمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.