سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهارمین کنگره سراسری سرطان های زنان ایران
کد COI مقاله: IRSGO04_094
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تغییرات اپی ژنتیک در ناحیه 5UTR ژن DBC2 در سلول های خونی زنان مبتلا به سرطان پستان تک گیر و مقایسه ان با زنان سالم
چکیده مقاله:
سرطان پستان بیش از 1/4 (28%) موارد سرطان زنان را تشکیل می دهد و عامل 15% مرگ و میر های ناشی از سرطان در زنان است. در پیدایش سرطان عوامل مختلفی درگیر می باشند و علاوه بر مکانیسم های ژنتیکی ،مکانیسم های غیر ژنتیکی همچون اپی ژنتیک در آن نقش دارند. تغییرات اپی ژنتیک مانند متیلاسیون پروموتر و تغییر در ساختار کروماتین باعث خاموش شدن و مهار رونویسی ژن های مختلف می شوند. DBC2 یک تومور سایر سر ژن است که در بازوی کوتاه کروموزوم شماره ی 8 قرار دارد. این ژن در 3/5% سرطان های پستان حذف شده و بیان آن در نیمی از تومورهای پستان خاموش می شود. هدف از این مطالعه بررسی وضعیت متیلاسیون ژن DBC2 در زنان مبتلا به سرطان پستان تک گیر و مقایسه آنها با زنان سالم می باشد. روش تشخیص متیلاسیون این ژن با تکنیک Methylation Specific PCR) MSP) انجام شد. ما در بررسی وضعیت متیلاسیون مشاهده کردیم که در 60% از بیماران ژن DBC2 فقط وضعیت متیله داشته ، در حالیکه در 40% از بیماران علاوه بر وضعیت متیله، حالت غیر متیله هم دیده شد. همچنین در اکثریت افراد نرمال(75%) وضعیت متیله به همراه حالت غیر متیله دیده شد و فقط در 25% از افراد نرمال یعنی 10 نفر حالت غیر متیله دیده شد. این یافته ها پیشنهاد می کند که متیلاسیون غیر نرمال در پروموتور ژن DBC2 شاید مسئول بیان کاهش یافته ژن DBC2 در سرطان پستان باشد.
کلیدواژه ها:
سرطان پستان تك گير، ژن DBC2، اپي ژنتيك، MSP، متيلاسيون
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421357/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، فهیمه و بهجتی، فرخنده و نوروزی نیا، مهرداد و کیهانی، الهه،1391،بررسی تغییرات اپی ژنتیک در ناحیه 5UTR ژن DBC2 در سلول های خونی زنان مبتلا به سرطان پستان تک گیر و مقایسه ان با زنان سالم،چهارمین کنگره سراسری سرطان های زنان ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/421357
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، موسوی، فهیمه؛ فرخنده بهجتی و مهرداد نوروزی نیا و الهه کیهانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، موسوی؛ بهجتی و نوروزی نیا و کیهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The effect of group education on sexual knowledge and attitude of female students
- The effect of lavender essential oil aromatherapy on anxiety in pregnant women admitted to labor ward
- Knowledge, Attitudes, and Practices of Weight Control Responsibility in Iranian women
- Self-Reported vs. Measured Body Mass Index (BMI) in Iranian women
- Evaluation of oral health status of pregnant women in Hamadan, 1398
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.