سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی
کد COI مقاله: IBSCONF01_266
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 419
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Exploring the associations of perceptions of home interior to stress and quality of life among housewives
چکیده مقاله:
This study explore the relationship between housewives’ perceptions of the esthetic characteristics of the home interior and their reports of quality of life and stress. A random sample of 250 housewives responded to the WHO Quality of Life Questionnaire, the Perceived Stress Scale and a scale to measure the perceived esthetic characteristics of the home interior. Findings indicated that %63,2 of the sample reported moderate to intense dissatisfaction with their home interior. Perceived low ocioeconomic status, homes with traditional home design, dissatisfaction with home interior and lack of interior decorations were associated with reports of greater stress and lower quality of life. The implications are that materialistic attitudes from social comparisons may contribute to stress and quality of life.
کلیدواژه ها:
perceptions ، home interior ، environment ، stress ، quality of life ،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421219/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Shahbazi, zeynab و Shahbazi, hedayat,1393,Exploring the associations of perceptions of home interior to stress and quality of life among housewives,کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی ,تهران,,,https://civilica.com/doc/421219
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393, Shahbazi, zeynab؛ hedayat Shahbazi)
برای بار دوم به بعد: (1393, Shahbazi؛ Shahbazi)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.