اثر سیمان، پودر سنگ و پوزولاندر طرح اختلاط بتن خود متراکم سبک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: REGCMAES02_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 996
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عنایت امیری رودباری

کارشناس ارشد ریاضی و دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار

محمد حسن خلیل پاشا

هیئت علمی دانشگاه آزاد جویبارمحمد حسن خلیل پاشا هیئت علمی دانشگاه آزاد جویبار

چکیده

امروزه بحث سبک سازی مصالح مصرفی در ساختمان یکی از عوامل مهم در زمینه کاهش بار مرده ساختمان و عملکرد بهتر در زلزله است و بتن یکی مصالح اساسی در ساختمان می باشد و یکی از انواع بتن های خاص که در نصعت ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد، بتن سبک است. استفاده از بتن سبک در مقاطع پر آرماتور نیازمند خصوصیات روانی بالا می باشد. لذا باید بتن سبک دارای خاصیت خودتراکمی باشد. پایداری بتن خودتراکمی که در رده بتن های سبک گنجانده شده است، به دلیل حساسیت زیاد به مصالح مورد استفاده متغیر است. لذا باید با استفاده از مقادیر زیاد مواد پر کننده (بیش از بتن معمولی) و به طور عمده سیمان، پایداری بتن سبک خودتراکم را تامین کرد. بنابراین مقدار آلودگی زیست محیطی در ساخت این بتن، بیشتر بوده و همچنین انرژی مصرفی برای تامین مواد اولیه این بتن، بیش از بتن معمولی می باشد. در این مقاله، استفاده از پودر سنگ به جای سیمان به عنوان پر کننده خنثی مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر پودر سنگ، مواد معدنی و مصنوعی با خاصیت پوزولانی نیز جهت بهبود خصوصیات بتن تازه و سخت شده به کار گرفته شده است. نتایج نشان می دهد که استفاده سه قسمتی ازسیمان، پودرسنگ و پوزولان نه تنها خصوصیات بتن تازه خود تراکم سبک را ارتقا می بخشد، بلکه خواص بتن سخت شده شامل دوام در برابر محیط های خورنده و خصوصیات مکانیکی را بهبود میدهد. در بخش دوام بتن، رابطه ای همبستگی میان نتایج آزمایش نفوذ تسریع شده یون کلراید (RCMT) و مقاومت الکتریکی پیشنهاد شده است.

کلیدواژه ها

بتن خودتراکم سبک، طرح اختلات، آزمایش مقاومت فشاری، آزمایش مقاومت الکتریکی، آزمایش نفوذ آب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.