طراحی و شبیه سازی کنداکتانس افزایش ردیابی نقطه توان ماکزیمم و تنظیم ولتاژ خروجی با استفاده از کانورتر Self lift CUK برای کاربردهای فتوولتاییک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: REGCMAES02_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 805
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود ضراب منش

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

مهرداد حیدری ارجلو

سازمان آب و برق خوزستان

اکبر پویاپور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

چکیده

این مقاله طراحی و شبیه سازی کنداکتانس افزایشی ردیابی نقطه توان ماکزیمم را با استفاده از کانورتر Self Lift Cuk به نمایش می گذارد. مدل پنل های خورشیدی با استفاده از معادلات مداری سلولهای فتوولتاییک توسعه یافته اند. نقطعه توان ماکزیمم پنل های خورشیدی بر اثر شدت تابش نور خورشید و میزان دمای محیط تغییر می کند. الگوریتم (INC COND) برای ردیابی نقطه توان ماکزیمم به کار می رود. ولتاژ تنظیم نشده پنل های خورشیدی بوسیله کانورتر Self lift Cuk تنظیم می گردد. این کانورتر ریپل جریان و ولتاژ را کاهش می دهد و خروجی ولتاژ در مقایسه با کانورتر CUK معمولی مقایسه شده اند. سیمولینک / متلب برای مطالعات شبیه سازی مورد استفاده قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

کنداکتانس افزایشی، ردیابی نقطه توان ماکزیمم، کانورتر Self Lift Cuk، سیستم های فتوولتاییک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.