بررسی مزایا و چالشهای استفاده از پنلهای خورشیدی در روستای دره چین

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هشتمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
  • کد COI اختصاصی: WINDCONF08_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 966
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بحرینی

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان

عاطفه پورشفیع

کارشناس مطالعات شبکه- دفتر برنامه ریزی و بودجه شرکت توزیع نیروی برق لرستان

همایون بختیاری

مدیر دفتر برنامه ریزی و بودجه شرکت توزیع نیروی برق لرستان

محمد رادفر

رئیس بهره برداری مدیریت توزیع برق الیگودرز شرکت توزیع نیروی برق لرستان

چکیده

کشور در مسیر استفاده ازمنابع خدادادی همچون باد، خورشید و سایر انرژی های تجدیدپذیر افتاده و خوشبختانه وضع قوانین جدید و سوق دهی کمک های دولتی برای ایجاد این گرایش نیزمؤثر افتاده است.در کنارکلیه مزایای ناشی از استفاده از انرژی های پاک ، شرکت های توزیع نیروی برق می بایست از هم اکنون آمادگی لازم برای کنترل پارامترهای مربوط به کیفیت برق و مباحث ایمنی ناشی از این اتصال انبوه و پراکنده را کسب نمایند، چرا که در غیراین صورت، ممکن است در آینده با توسعه روزافزون نیروگاه های خورشیدی(تجدیدپذیر کوچک)مشکلات فنی برای مشترکین و شرکت هایتوزیع به شکل پیش بینی نشده ای اتفاق بیفتد که پایداری، کیفیت برق و ایمنی شهروندان را دچار اختلال سازد. در این مقاله ابتدا به بررسی و توضیح در خصوص ساختار و نحوه طراحی پنلهای خورشیدی روستای دره چین استان لرستان پرداخته می شود.در ادامه بر روی یکی از پنلهای خورشیدی، دیتالاگر نصب شده و آیتمهایی نظیر ولتاژ،جریان، هارمونیک کلی جریان و ولتاژ، ضریب توان و .... مورد بررسی قرار می گیرد و مزایا و چالشهای ناشی از نصب سلولهای خورشیدی برای مناطق روستایی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

برق رسانی خورشیدی ، دیتالاگر ، روستای دره چین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.