سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: UMCONF01_105
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 280
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کاربری های فضای سبزشهری (مطالعه موردی:شهر بناب)
چکیده مقاله:
فضای سبز در ساختار شهر جزء لاینفک و جدا ناپذیری از بافت شهری است با توجه به رشد روز افزون صنعت و جمعیت در شهر ها و به تبع آن ساخت وسازهای بی رویه باعث به وجود آمدن مسائل زیست محیطی و بهداشتی در بافت های متراکم شهری شده است و از سوی دیگر با توجه به نیاز افراد جامعه به خدمات عمومی با ایجاد کار بری های جدید باعث کاهش سهم فضای سبز دربافت شهری می شود که حاصل نتیجه آن آلودگی محیط زیست شهری می باشد. به نظر میرسد که فضاهای سبز و پارک های شهر نقش اصلی را در بهبودی این آلودگی محیطی بازی می کنند طوری که کمبود آن در فضای شهر بر روح و روان انسان آثار نامطلوبی به جا میگذارد. فضای سبز، به عنوان عنصر روح بخش شهر در میزان سلامتی و زیبایی شهر اهمیت ویژه ای دارد. اهمیت فضای سبز شهری بدان معناست که وجوداین کاربری در بافت شهری به عنوان یکی از شاخصه های توسعه یافتگی جامعه به حساب می آید.در این مقاله سعی بر پاسگویی به سوالی است که چه مقدار سرانه فضای سبز شهر میاندوآب با استاندارد های ارایه شده توسط سازمان های زیر ربط دارد. در این مقاله با استفاده از مطالعات کتابخانه ای ، میدانی وبررسی مقالات مربوطه، سعی بر آن شده که فضاهای سبز موجود در سطح شهرستان بناب وتوزیع بهینه آن در هر یک از محلات با استفاده از نقشه های کنونی شهر بررسی وجمع آوری شود و سپس آنها را با سرانه های استاندارد مقایسه کنیم ومقدار فضای سبز مفید برای هریک از شهروند ان، بتر استاا اطلاعات بدست آمده را برآورد کنیم که چه مقدار با سرانه های استاندارد فاصله داریم.
کلیدواژه ها:
فضای سبز، محیط زیست، توسعه، بناب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/419915/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی آذر، امیر رضا و غلامی، جاوید و وطن خواه، ناصر،1394،ارزیابی کاربری های فضای سبزشهری (مطالعه موردی:شهر بناب)،اولین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/419915
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کریمی آذر، امیر رضا؛ جاوید غلامی و ناصر وطن خواه)
برای بار دوم به بعد: (1394، کریمی آذر؛ غلامی و وطن خواه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش و اهمیت فضای سبز شهری با هدف ارتقاء کیفیت بصری شهری
- بررسی رابطه بین فضای سبز و ارتقای کیفیت زندگی شهری
- تحلیل فضایی اثرات زیست محیطی کاربری فضای سبز شهری بر کیفیت زندگی مطالعه موردی: منطقه 10 شهر تهران
- بررسی میزان اگاهی شهروندان قمی در خصوص منابع اثرات و راهکارهایی کاهش و کنترل الودگی هوا
- ارزیابی نقش فضاهای سبز شهری در محیط زیست شهری و افزایش کیفیت زندگی شهروندان (مطالعه موردی پارک هفده شهریور سمنان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.