تاثیر فوری اسپری های سرد کننده بر ثبات پاسچرال ورزشکاران فوتبالیست
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
- کد COI اختصاصی: SPORTCONF01_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 789
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ،دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ،دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی ،دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
چکیده
مقدمه و هدف: تاکنون تحقیقات متعددی درخصوص تأثیر سرما بر عملکرد ثبات پاسچرال صورت گرفته است اما پژوهشیکه از اسپری های سردکننده برای این منظور استفاده کرده باشدیافت نشد.هدف از انجام پژوهش تاثیر فوری اسپری هایورزشی بر ثبات پاسچرال ورزشکاران فوتبالیست ها است.روش شناسی: جامعه آماری تحقیق حاضر، شامل کلیه فوتبالیست های مرد شهرستان رشت می باشد که از میان آنها 30نفرآزمودنی با میانگین سنی 2/66±22/12 سال، قد 7/15±178/42 سانتی متر، وزن 8/04±74/6 کیلوگرم و شاخص توده بدنی 1/66±23/38 کیلوگرم بر متر مربع به صورت هدفمند و بر اساس معیارهای ورود و خروج از تحقیق انتخاب می شوند. جهت اندازه گیری تعادل ایستا و پویا به ترتیب از آزمون لک لک و آزمون Y استفاده شد. یافته ها: نتایج نشان داد که علیرغم کاهش ثبات پاسچرال پس از اعمال سرمای موضعی به صورت کوتاه مدت، از نظر آماری اختلاف معنی داری میان ثبات پاسچرال، قبل و بعد از اعمال سرما وجود ندارد .بحث و نتیجه گیری: مکانیسم های احتمالی که منجر به کاهش اجرا می شود شامل افزایش stiffness در مفصل،کاهش الاستیکی تاندون،عضله و لیگامنت، تغییر در اطلاعات اعصاب آوران و یا تغییر در پاسخهای نوروفیزیولوژیکی وعصبی- عضلانی می باشند که منجر به کاهش ثبات پاسچرال می شوند ولی در این تحقیق و تحقیقات مشابه کاهش معناداری مشاهده نشد.کلیدواژه ها
ثبات پاسچرال، مفصل زانو ، سرمادرمانیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.