تحمل پذیری خطا به کوک checkpointing و rollback
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی کامیپوتر
- کد COI اختصاصی: NICE01_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 742
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، ایران
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران
چکیده
بسیاری از کارهای امروزه بشر توسط کامپیوترها انجام می شوند. واضح است که طراحی و عملکرد برنامه های کامپیوتری عاری از خطا نیستند و بروز خطا در آن ها گاهاً خسارت های وسیعی را در پی دارد. خطاها تصادفی رخ می دهند و ممکن است موقتی یا دائمی باشند که هر کدام به نوبه خود، سبب ایجاد عدم قطعیت در سیستم می گردند. از این رو به کارگیری یک سیستم تحمل پذیر خطا جهت بهبود کارایی سیستم، بسیار حائز اهمیت می باشد. میزان عدم اطمینان ناشی از وقوع خطا می تواند با استفاده از روش هایی از جمله افزونگی تا حد زیادی بهبود یابد. افزونگی، اضافه نمودن اطلاعات، منابع یا زمان به ساختار نرمال سیستم می باشد. اگرچه این ویژگی کارایی برنامه را کاهش می دهد اما تاثیر بسزایی در افزایش قابلیت اطمینان دارد. تکنیک های rollback و checkpoint نمونه ای از افزونگی در سیستم ها می باشد و در پیاده سازی تحمل خطای دستگاه های سیار کاربرد دارند. در این تکنیک ها، به محض رخداد یک خطا، طی یک فرآیند اصلاحی، انجام عملیات به عقب باز می گردد. به عبارت دیگر پردازشگر به قبل از وقوع خطا (همان نقطه نشانه گذاری شده) رفته و از آن پس برنامه را مجدداً پردازش می کند.کلیدواژه ها
خطا، تحمل پذیری خطا، rollback، checkpointمقالات مرتبط جدید
- تشخیص بیماریهای سلامت روان با استفاده از الگوریتمهای شبکههای عصبی کانولوشنی (CNNs) و ماشین بردار پشتیبان SVM
- ادغام هوش مصنوعی با دامپزشکی: انقلاب دیجیتالی در بهبود مراقبت از حیوانات خانگی و خدمات مشتریان
- شناسایی بد افزارهای اندرویدی با ترکیبی از الگوریتم های یادگیری ماشین
- ارزیابی عملکرد نرم افزارAda از منظر کاربر، دقت تشخیص و سیستم بهداشت و درمان
- مدیریت مخاطرات در تولید و توسعه پروژههای نرم افزاری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.