بررسی آلاینده های آلی محیط زیست به همراه ارزیابی راهکارهای پالایش
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCSDUS01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 572
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر گروه مهندسی عمران عجب شیر ایران
چکیده
عدم سازگاری تکنولوژیهای جدید ایجاد شده توسط بشر با معیارهای حفظ محیطزیست، از مشکلات عمده ای است که بشر در مسیر پیشرفت با آن روبرو میباشد. با این حال باید معیارهای حفاظت از محیطزیست مبنای تولید علم در روزگار حال و آینده باشد. با مهیا شدن شرایط تولید مواد آلاینده خطرناک، این مواد به ناچار در طبیعت رها شده و زمینه آلوده شدن خاکهای منطقه را فراهم میکنند. لذا شناخت مکانیسمهای رهاسازی مواد آلاینده در طبیعت میتواند مقدمه ای در جلوگیری از پخش این مواد در محیطزیست باشد. همچنین به دلیل مسائل اقتصادی، کنترل و ایجاد محدودیت برای رهاسازی مواد آلاینده با جدیت دنبال نمیشود و نهایتا آلودگی مناطق مختلفی از محیطزیست به یک رخداد معمول تبدیل میشود. در این میان مواد آلی از جمله اصلی ترین آلاینده های خطرناکی بوده که محیط زیست را تحت تاثیر خود قرار میدهند. لذا در جهت پاکسازی مناطق آلوده صنعتی، شناخت مواد آلاینده آلی خطرناک ازاهمیت بالایی برخوردار میباشد. از سویی دیگر استفاده از روشهای پالایش تنها راه حل برای پالایش مناطق آلوده خواهد بودکلیدواژه ها
آلودگی، مکانیسمهای آلایندگی، خاک، طبیعت، روشهای پالایشمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.