بررسی قابلیت های معماری زمین پناه در کاهش مصرف انرژی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCNMS03_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 966
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پوریا قدیر

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان

سیف الله همتی

مربی دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه سمنان

امیر حسین رفیعیان

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران ، دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه سمنان

چکیده

هدف این نوشتار بیان فرصت های جدید با گسترش فضاهای شهری زیرزمینی با قرار گرفتن تمامی یا قسمتی از ساختمان های شهری در دل زمین می باشد و با بررسی اثرات به کارگیری این ایده در مقیاس شهری از طریق معرفی نمونه های اجرا شده در دنیا، بررسی ادبیات موضوع و اثرات زیست محیطی و تأثیر آن در نگهداشت انرژی، به کارگیری این ایده در شهرسازی معرفی و تحلیل می شود و در انتها مشاهده می شود که معماری زمین پناه و شهرسازی توسط از بین بردن فشار روی سطح، حفظ خاک و کنترل فرسایش، رها کردن فضاهایی سبز در مراکز شهری به صورت دست نخورده و حل بسیاری از معضلات زیست محیطی مانند جزیره گرمایی، افزایش محیط های شهری و ایجاد روابط شهری بهتر، کیفیت محیط شهری ما را بهبود می بخشد و از انرژی آب و، باد و سایر منابع طبیعی حفاظت می کنند و می تواند همیشه به عنوان یک ایده موثر در توسعه پایدار مد نظر معماران، شهر سازن و برنامه ریزان شهری باشد.

کلیدواژه ها

معماری زمین پناه، نگهداشت انرژی، حفظ محیط زیست، شهرسازی پایداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.