مقایسه سیستم های سازه ای Rammed Earth و Earthbag و انتخاب الگوی بهینه در اقلیم گرم و خشک ایران

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCNMS03_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1014
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سپیده اخلاقی

دانشجوی مهندسی معماری، سمنان

یگانه خلیلی

دانشجوی مهندسی معماری، سمنان

چکیده

با توجه به رشد چشمگیر جمعیت در سال های اخیر و افزایش استفاده از منابع انژری تجدید ناپذیر و به دنبال آن افزایش آلودگی های زیست محیطی در تمامی جوامع، بحث پیرامون انرژی و بهینه سازی مصرف آن درصنایع از جمله صنعت ساختمان سازی پررنگ تر و دارای اهمیت دوچندان شده است. در این مقاله سعی بر آن است تا دو نمونه از سیستم های نوین ساخت دیوار را که در مناطقی از جهان اجرا می شوند معرفی نموده و به صورت کیفی با یکدیگر مقایسه کنیم و مناسب ترین گزینه را برای اقلیم گرم و خشک در ایران ارائه دهیم. نمونه های مورد بررسی عبارتند از: EarthBag Construction و Rammed Earth Wall System در این مقاله شیوه توصیفی و کتابخانه ای انتخاب شده است. می توان با مقایسه راهکارهای مورد بررسی در پایان این نوشتار روشی بهینه و مناسب را برای اجرای دیوارهای ساختمانی موجود در اقلیم گرم و خشک برگزید تا هم از لحاظ اجرایی و هزینه و هم از لحاظ زیست محیطی نتیجه مطلوب تری را در مقایسه با ساخت و سازهای اخیر داشته باشد.

کلیدواژه ها

انژری، دیوار، ساخت و ساز نوین، Rammed Earth ؛ EarthBag

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.