سال انتشار: 1394
محل انتشار: سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
کد COI مقاله: NACONF03_414
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 341
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر پل بر سیل با استفاده از نرم افزار HEC-RAS و ArcGISمطالعه موردی : رودخانه بابلرود مازندران.
چکیده مقاله:
سیل یک پدیده طبیعی است که جوامع بشری آن را به عنوان یک اتفاق اجتناب ناپذیر پذیرفته اند اما د رجهت شناسایی آن به منظور دستیابی به راهکارهایی جهت کاهش تبعات و اثرات مخرب سیل تحقیقات گوناگونی بر روی آن انجام داده اند . در این تحقیق بررسی تاثیر پلهای محمدحسن خان، بابلرود، موزیرج و مرزن آباد بر سیلاب رودخانه بابلرود مورد مطالعه قرار گرفت . برای این منظور در دو حالت وجود پل و عدم وجود پل ، عمق و پهنه سیلاب با دوره بازگشتهای 10، 25، 50، 100 و 200 ساله مورد بررسی قرار گرفت . در این مطالعه از دو نرم افزار ArcGIS و HECRAS و الحاقیه HECGeoRAS استفاده گردید . نتایج این تحقیق نشان داد وجود پلها هم بر عمق و هم بر پهنه سیلاب موثر بوده وموجب افزایش عمق و پهنه سیلاب حداکثر 26 سانتی متر و 2 هکتار نسبت به حالت عدم وجود پل گردیده اند .
کلیدواژه ها:
سيلاب، پل ، ArcGIS ،HECRAS، بابلرود
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/416953/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترکمان زاده، محمدهادی و باقری، علی،1394،بررسی تاثیر پل بر سیل با استفاده از نرم افزار HEC-RAS و ArcGISمطالعه موردی : رودخانه بابلرود مازندران.،سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/416953
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ترکمان زاده، محمدهادی؛ علی باقری)
برای بار دوم به بعد: (1394، ترکمان زاده؛ باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه الگوریتم ژنتیک و روش CPSP در حل مسأله تاخوردگی پروتئین
- معرفی نرم افزار FLOW 3D و مدلسازی جریان آزاد مستغرق درون پارشال فلوم
- مدلسازی سه بعدی اثر زبری بر توسعه پیشانی موج حاصل از شکست سد
- شبیه سازی الگوی جریان و رسوب در قوس 90 درجه ملایم با استفاده ازمدل عددی دو بعدی
- مدیریت و کنترل رسوب در مخزن سدهای ایران(مطالعه موردی سد گتوندعلیا)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.