تحلیل دیذگاه کشاورزان نسبت به کشاورزی پایذار(مطالعه موردی، بخش خاوومیرآباد شهرستان مریوان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF03_384
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 445
نویسندگان
استادیار دانشگاه پیام تور مریوان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا ، مدیریت توسعه پایدار روستایی، دانشگاه پیام نور مریوان دبیر آموزش و پرورش شهرستان مریوان
چکیده
اهداف از این تحقیق تحلیل دیدگاه کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار رد بخش خاورومیرآباد شهرستان مریوان بود . جامعه آماری این تحقیق کشاورزان بخش خاو و میرآاد شهرستان مریوان بودند که تعداد آنها برابر با 3420 بود . برای انتخاب حجم نمونه از فرمول کرکران استفاده شد و تعداد 345 نفر از آنها به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده تحقیق پرسشنامه ای بود که روایی محتوی آن به وسیله گروهی از متخصصان و کارشناسان آموزش کشاورزی به دست آمده بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS و آمار توصیفی فراوانی و درصد فراوانی و آمار استنباطی آزمون ضریب همبستگی استفاده شد . نتایج نشان داد که بیشتر کشاورزان اطلاعات در رابطه با کشاورزی پایدار را از سایر کشاورزان کسب کرده اند . بین میزان سن، میزان تحصیلات با نگرش کشاورزان نسبت به کشاروزی پایدار رابطه مثبت و معنی داریوجود دراد . بین میزان تجربه کشاورزی ، میزان زمین کشاورزی با نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار رابطه مثبت ومعنی داری وجود دارد . همجنین بین تغییر کشاورزی نسبت به گذشته و نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد .کلیدواژه ها
کشاورزی پایدار، تجربه کشاورزی ، دیدگاه کشاورزیان ، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.