واکاوی و تحلیل معیارهای تصمیم سازی برون سپاری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی مدیریت ، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: EMDCONF01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 637
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن چشم براه

عضوهیئت علمی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی مالک اشتر

ملیحه افتخاری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهره وری دانشگاه صنعتی مالک اشتر

بیژن خیام باشی

عضو هیئت علمی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی مالک اشتر

سید محسن مرتضوی

کارشناس ارشد دانشگاه علم وصنعت ایران پژوهشگر

چکیده

برون سپاری به عنوان یک روش مناسب با شرط دارا بودن ویژگی های لازم می تواند ابزار مفیدی برای صرفه جویی در وقت و هزینه وارتقایکیفیت و آزاد سازی منابع باشد. هدف کلی از برون سپاری در سازمان ها استفاده از توانمندی های سایر شرکت های بیرون از مجموعه وبهرهمندی از مزایای همکاری با ایشان است .اما مساله برون سپاری که متاسفانه عمدتا به صورت شهودی با آن برخورد می شود، یک مسالهچند معیاره و پیچیده است. در حقیقت شرکت هایی که می خواهند از مزایای برونسپاری استفاده کنند در گام اول با شناسایی معیارهای فعالیتهایی که قابلیت برون سپاری دارند، مواجه هستند. در این پژوهش تلاش شده است که با مطالعه و بررسی مدل های موجود در ادبیات برونسپاری و تعریف دقیق معیارهای مذکور در این مدل ها، یک دسته بندی جامع از معیارهای موثر در تصمیم سازی برون سپاری ارایه گردد.

کلیدواژه ها

برون سپاری، معیار،تصمیم سازی برون سپاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.