خوش بینی مدیریتی و هموارسازی سود
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی مدیریت ، اقتصاد و توسعه
- کد COI اختصاصی: EMDCONF01_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 836
نویسندگان
استاد دانشگاه مازندران بابلسر
استادیار دانشگاه مازندران بابلسر
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه مازندران بابلسر
چکیده
هموارسازی سود توسط مدیران تحت تاثیر عوامل مختلفی می باشد. خصوصیات مدیران می تواند سبک تصمیم گیری آنها پیرامون این موضوعرا تحت تاثیر قرار دهد، یکی از این خصوصیات جالب خوش بینی است که می توان با بررسی این موضوع به شناخت بهتری در زمینه عملکردشرکت ها و نحوه تصمیم گیری درباره خرید سهام آن ها دست یافت. این تحقیق به بررسی این موضوع می پردازدکه چگونه خوش بینی مدیریتی بر هموارسازی سود تاثیر می گذارد. نمونه آماری شامل 107 شرکت از بین شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادر تهران برای یک دوره ده ساله( 1392 - 1383 ) انتخاب شده است. داده ها با استفاده از نرم افزار تدبیر پرداز و ره آورد نوین و همچنین سایت های رسمی سازمان بورس اوراق بهادار تهران و به صورت سالانه جمع آوری شده است. مدل بکار گرفته شده جهت آزمون فرضیه پژوهش رگرسیون چند متغیره مبتنی بر داده های ترکیبی می باشد. تجزیه تحلیل داده ها نیز با استفاده از نرم افزار Eviews8 انجام شده است. نتیجه این تحقیق نشان می دهد که مدیران خوش بین، بیش از مدیران منطقی، به هموارسازی سود می پردازند. بنابراین به کلیه سرمایه گذران، اعتبار هنگان و تحلیگران مالی پیشنهاد می شود هنگام تجزیه تحلیل عملکرد شرکت ها به تورش های رفتاری مدیران توجه ویژه ای بعمل آید.کلیدواژه ها
هموارسازی سود، خوش بینی مدیریتی، بورس اوراق بهادار تهران، تورش رفتاریمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.