تحلیل نقش اثرات شلاقی بر زنجیره تامین چهار سطحی در صنعت با استفاده از روش های آماری
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: ICMI01_563
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1016
نویسندگان
استادیار ،عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
چکیده
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وسایل ارتباطی ، مدیریت زنجیره تامین اهمیتی ویژه در بین صنایع مختلف پیدا کرده است. اثر شلاق گاوی یکی از عواملی است که می تواند از کارآمدی زنجیره تامین بکاهد و باعث افزایش هزینه و زمان تحویل محصول و خدمات شود . در این تحقیق پیش بینی تقاضای زنجیره تامین، یک زنجیره چهار سطحی از خرده فروش ،عمده فروش ، تولید کننده و تامین کننده مورد بررسی قرار گرفت که هریک از سطوح زنجیره با روش میانگین متحرک ،هموارسازی نمایی، شبکه عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه و رگرسیون تقاضا را پیش بینی کردند برای این منظور ابتدا شبیه سازی زنجیره تامین مورد نظرانجام شد. سپس نتایج با استفاده از تحلیل واریانس مورد ارزیابی قرار گرفت نتایج آزمون آماری انجام شده گویای آن است که با توجه به شرایط در نظرگرفته شده برای مسئله، بهترین ترکیب روش های پیش بینی شامل شبکه عصبی ، رگرسیون خطی ، هموارسازی نمایی و میانگین متحرک می باشد و ترکیبات دیگر از مطلوبیت کمتری برخوردارند و بهترین الگوی ترکیبی برای کاهش مقدار اثر شلاقی معرفی شد . در این تحقیق بهترین الگوی بدست آمده ، برای شرکت تولید مرغ گوشتی استفاده شد که اثر شلاقی این شرکت را کاهش داد.الگوی این تحقیق می تواند برای سایر تحقیقات نیز مفید باشد.کلیدواژه ها
اثر شلاق گاوی، پیش بینی تقاضا ، زنجیره تامین ، شرکت تولید مرغ گوشتیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.