ارائه یک مدل ریاضی چند هدفه برای مسئله زنجیره تامین در محیط فازی
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 943
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMI01_561
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
چکیده مقاله:
فراهم آوری یک طرح تولید کارا که طرح های تهیه و توزیع را در یک چهارچوب واحد جمع می نماید، برای بدست آوردن مزیتی در رقابت مهم و حساس است. در این مقاله، ما یک مدل طرح ریزی عمومی برای زنجیره تأمین در نظر گرفته ایم که متشکل از چندین تأمین کننده، یک تولید کننده، و چندین مرکز توزیع میباشد. در ابتدا، مدلی جدید برای برنامه نویسی خطی و عددی چند هدفه به منظور تجمیع طرح های تهیه، تولید و توزیع، با در نظر گرفتن همزمان اهداف متضاد مختلف و هم چنین طبیعت نادقیق برخی پارامترهای مهم مانند تقاضاهای بازار و سطوح ظرفیت و ضرایب هزینه و زمان ارائه میدهیم. سپس، بعد از اعمال استراتژی های مناسب برای تبدیل این مدل احتمالی به یک مدل خطی چندهدفه کمکی، رویکرد فازی تعاملی بدیعی برای حل این مدل و یافتن راه حل ارجح تر ارائه می دهیم. مدل ارائه شده و متد راه حل از طریق آزمایشات عددی تأیید می شوند. نتایج محاسباتی نشان میدهند که متد فازی ارائه شده نسبت به دیگر متدهای فازی کارایی بهتری دارد، و نه تنها برای حل مسئله، بلکه برای مدل MOLP علی الخصوص مدلهای عددی چندهدفه هم، مهم و بحرانی می باشند.
کلیدواژه ها:
مدل برنامه ریزی خطی و عددی چند هدفه مختلط ، برنامه ریزی خطی چندهدفه ، مدیریت زنجیره تامین ، برنامه ریزی مدیریت زنجیره تامین
نویسندگان
مبین مازندرانی
کارشناسی ارشد ، صنایع صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
پیمان قاسمی
دانشجوی دکتری صنایع، برنامه ریزی و مدیریت تولید ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
مهدی علی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد ، MBA ، موسسه آموزش عالی روزبهان ، دانشکده مدیریت
زهره فضلی
دانشجوی کارشناسی ارشد ،مدیریت صنعتی ،تحقیق در عملیات، دانشگاه تهران دانشکده مدیریت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :