شناسایی و تجزیه و تحلیل عوامل کلیدی موفقیت مدیریت بحران در نیروگاه های اتمی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMI01_237
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 865
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد محبی

کارشناس مهندسی صنایع، کارشناس ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

شهرام مولوی بیستونی

کارشناسارشد مدیریت اجرایی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

چکیده

انسانها از آغاز آفرینش تاکنون همواره با انواع آسیب ها و بلایا دست به گریبان بوده و از آن قبل آسیبهای جانی و مالی فراوانی به آنها وارد شده است. هیچ جایی از این کره خاکی را نمی توان نام برد که از بحرانها و حوادث گوناگون در امان بوده باشد، به همین دلیل جوامع مختلف پیوسته به دنبال کشف و ابداع راه حل هایی بوده و هستند تا بتواند آسیب های ناشی از حوادث غیر مترقبه را به گونه ای کنترل نموده و یا به حداقل رسانند و در واقع بحرانها را مدیریت کنند. پژوهش حاضر با هدف شناسایی و بررسی عوامل کلیدی موفقیت مدیریت بحران در نیروگاه های اتمی انجام گرفته است. جامعه آماری و نمونه این پژوهش شامل 35 نفراز مدیران، روسا و کارشناسان متخصص حوزه مدیریت بحران در نیروگاه اتمی می باشد . روش تحقیق این پژوهش، توصیفی پیمایشی و از جنبه هدف تحقیق از نوع تحقیقات کاربردی می باشد. از ابزار پرسشنامه نیز جهت گردآوری اطلاعات استفاده شده است به منظور بررسی فرضیه های پژوهش از آزمون t تک نمونه ای مستقل (One-Sample T test) استفاده گردیده است، که بر اساس یافته های این پژوهش: 1. عامل بکارگیری برنامه های قبل از بحران 2. عامل بکارگیری برنامههای حین بحران 3. عامل بکارگیری برنامه های پس از بحران، بر موفقیت مدیریت بحران در نیروگاه های اتمی موثرند. و نیز بر مبنای تجزیه و تحلیل های صورت گرفته از طریق آزمون دبلیو کندال، عامل: بکارگیری برنامه های پس از بحران، عامل بکارگیری برنامه های قبل از بحران و عامل بکارگیری برنامه های حین از بحران، به ترتیب بیشترین تاثیر را بر موفقیت مدیریت بحران در نیروگاه های اتمی داشته اند.

کلیدواژه ها

مدیریت بحران، نیروگاه های اتمی، عوامل کلیدی موفقیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.