رابطه بین اپراتورهای موبایل و موسسات مالی تحت مداخله دولت درقالب تئوری بازیها
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: ICMI01_223
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 545
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور تهران شمال
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور مرکز یزد
چکیده
با گسترش روزافزون و رو به رشد تجارت الکترونیکی و گستردگی استفاده از اینترنت موبایل و پرداخت موبایل، نوع جدیدی از تجارت که تجارت موبایل نامیده میشود شکل گرفته است. تجارت موبایل به عنوان یکی از محصولات و نتایج پیشرفت فناوری و توسعه فناوری ها، زیرمجموعه ای از تجارت الکترونیک است. بازیکنان اصلی در بازار پرداخت موبایل در یک رقابت فشرده، برای گرفتن سهم بازار و به حداکثر رساندن سود خودشان تلاش میکنند. در این مقاله بازی بین اپراتورهای موبایل و موسسات مالی تحت تاثیر سیاست های وزارت اقتصاد، براساس مدل چانه زنی نش مطالعه میشود. یک چارچوب نظری پیشنهاد می شود که بر اساس آن اپراتورهای موبایل و موسسات مالی یک استراتژی بهینه را برای همکاری یا عدم همکاری تعیین کنند. سپس تاثیرات هزینههای همکاری، درآمدهای خیانت، سوبسیدهای پرداختی توسط وزارت اقتصاد و مالیاتهای دریافتی از دو طرف توسط وزارت اقتصاد، تجزیه و تحلیل می شوند. نتایج نشان میدهند که همکاری دو طرف با هزینه های همکاری و درآمدهای خیانت رابطه ی عکس و با سوبسید پرداختی دولت به طرفین و مالیات دریافتی دولت از آنها رابطه ی مستقیم دارد. با افزایش هزینههای همکاری و درآمدهای خیانت، طرفین استراتژی عدم همکاری را انتخاب می کنند. و در سطوح پایینتر هزینه های همکاری، درآمدهای خیانت و مالیات، طرفین در هر سطح سوبسیدی با هم همکاری می کنند.کلیدواژه ها
تئوری بازیها، مدل چانه زنی نش، اپراتورهای موبایل، موسسات مالیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.