بزرسی خواص مکانیکی دانه هندوانه در بارگذاری شبه استاتیک
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ICARA01_580
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 687
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم
استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی آب و خاک، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگای
چکیده
خواص مکانیکی محصولات مختلف کشاورزی در طراحی، ساخت و بهینه سازی ماشین های برداشت و پس از برداشت نظیر خشک کنی، پوست کنی، روغن کشی و درجه بندی استفاده می شود. همچنین بسته به نوع مصرف (خوراکی یا بذری) اهمیت پیدا می کند. در تحقیق حاضر برخی خواص مکانیکی دانه هندوانه، خشک شده با دستگاه جدید خشک کن استوانه ای دوار افقی ناپیوسته آزمایشگاهی در دماهای 30، 45 و 65 درجه سانتیگراد با رطوبت اولیه 7/4% بر پایه خشک، در دو جهت بارگذاری افقی و عمودی در بارگذاری شبه استاتیک مطالعه شد. نتایج نشان داد که دانه هندوانه خشک شده در دماهای 45 و 65 درجه سانتیگراد دارای مقادیر بیشتری از ماکزیمم نیروی شکستف جابجایی شکست و انرژی شکست نسبت به دمای 30 درجه سانتی گراد را دارند و در دو جهت بارگذاری افقی و عمودی و سه دمای ذکر شده، بارگذاری عمودی دارای بیشترین نیروی شکست (191 نیوتن)، ماکزیمم جابجایی (2/43 میلی متر) و انرژی شکست (0/171 ژول) را در دمای 65 درجه سانیتگراد داشت. و دانه هندوانه خشک شده در دمای 30 درجه سانتیگراد در جهت بارگذاری افقی با مقادیر نیروی شکست (146 نیوتن)، ماکزیمم جابجایی (1.769 میلی متر) و انرژی شکست (0.181 ژول) کمترین مقادیر خواص مکانیکی را داشت. بنابراین برای مصرف آجیلی دمای خشک شدن دانه هندوانه یکی از فاکتورهای مهم می باشد.کلیدواژه ها
دانه هندوانه، خواص مکانیکی، انرژی شکست، نیروی شکست، ماکزیمم جابجاییمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.