عملکرد وکارآیی مصرف آب سیب زمینی تحت تاثیر رو ش ها و مقادیر مختلف آب آبیاری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ICARA01_355
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 501
نویسندگان
دانشجوی دوره دکترای آبیاری و ز ه کشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی آب
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی آب
دانش آموخته کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی کرج
چکیده
سیب زمینی یکی از اصلی ترین مواد غذایی مردم به شمار می رود کهمیزان آب مصرفی این محصول نسبت به دیگر محصولات راهبردی بیشترمی باشد. بدین منظور جهت بررسی اثرات روش و میزان آب آبیاری برعمل کرد، ا جزای عمل کرد و کارایی مصرف آب سیب زمینی ر قم ساتینا،آزمایشی مزرعه ای به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوک های کاملتصادفی در سه تکرار در شهرستان دماوند انجام شد. تیمارها شامل آبیاری فارو (F)، آبیاری قطره ای با لوله 16 میلی متری (D)، آبیاری با لوله نواری یک ردیفه (T1)، ابیاری با لوله نواری دو ردیفه (T2) و رژیم های آبیاری معادل 30، 50 و 70 درصد میزان آب مورد نیاز گیاه انتخاب شدند. تحلیل های آماری نشان داد که بیش ترین عملکرد با تیمار آبیاری نواری دو ردیفه (T2) با رژیم آبیاری 70 درصد (میانگین 22070 کیلوگرم در هکتار) و کمترین مقدار عملکرد با تیمار های آبیاری نواری یک ردیفه و فارو با رژیمآبیاری 30 درصد به ترتیب 16200، 16410 کیلوگرم در هکتار بدستآ مد. بیشترین کارآیی مصرف آب با تیمار آبیاری نواری دو ردیفه(T2) با رژیم آبیاری 30 درصد معادل 9/8 کیلوگرم در متر مکعب وکمترین کارآیی مصرف آب با تیمار آبیاری فارو (F) با رژیم آبیاری 70 درصد معادل 2 کیلوگرم در متر مکعب بدست آمد.کلیدواژه ها
سیب زمینی؛ رژیم آبیاری؛ روش آبیاری؛ عمل کرد؛ کارایی مصرف آبمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.