بررسی بازار ایران در زمینه توسعه ماشین آلات و مکانیزاسیون کشاورزی مطالعه موردی محدوده ی استان خوزستان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ICARA01_345
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 586
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی
دکترای کشاورزی ، استاد دانشگاه علوم و تحقیقات خوزستان
چکیده
توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به همراه کاربرد انواع ماشین های کشاورزی و بهبود روش های تولید ، سهم اساسی وحیاتی در افزایش انسان در پاسخگویی به نیازهای روز افزون مواد غذایی مورد نیاز جامعه بشری دارد . اصولاً مکانیزاسیونکشاورزی به دلیل ارتباط تنگاتنگ آن با بخش های مختلف تولیدی و اقتصادی از یک سو و شرایط اجتماعی و فرهنگیجامعه کشاورزی از سوی دیگر ، متأثر از عوامل و متغیرهای متعددی بوده و بروز هرگونه کاستی و یا ناهماهنگی دراهداف ، سیاست ها و روند تحول آن ها موجب اختلال در مسیر توسعه مکانیزاسیون می شود . سهم ماشین هایکشاورزی از مجموع 18 درصد صنعت و معدن در کل کشور و 9 در صد برای استان خوزستان می باشد که در حدود یکدرصد است . در این تحقیق برای بررسی ساختار بازار ایران در محدوده استان خوزستان که یکی از قطب های کشاورزیاستان خوزستان بشمار می آید ، وضعیت اراضی ، تعداد بهره برداران و ترکیب تراکتورهای موجود در استان خوزستانمورد بررسی قرار گرفته است . همچنین از الگوی مایکل پروتر درباره تجربه و تحلیل وضع رقابتی در صنعت ماشین آلاتکشاورزی نیز استفاده شده است .در نتیجه آن که بایستی با ساخت زیربنای مناسب ، بازدهی بهره وری تولید محصولاترا افزایش داد. فرآیند این مسأله احتیاج به سرمایه گذاری کلان در توسعه زیر ساخت های بخش کشاورزی ، تولید نهایی، مکانیزاسیون و منابع انسانی دارد.کلیدواژه ها
مکانیزاسیون کشاورزی، بهره برداران، ساختار بازار، منابع انسانیمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.