فیلم ها و پوشش های خوراکی با منشاء پروتئین
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ICARA01_331
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1153
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
چکیده
تحقیق و توسعه در مورد فیلم های تهیه شده از انواع پروتئین های کشاورزی حدود 20 سال است که صورت گرفته اما بدلیل تقاضا برای جایگزین های بهتر و بدون مشکل برای محیط زیست (همچون پوشش های پلاستیکی و پلیمری نفتی) از اهمیت بالایی برخوردارند. به همین دلیل فیلم ها از منابع قابل تجدید همچون کازئینف پروتئین آب پنیر، سویا، زئین ذرت، کلاژن، گلوتن گندم، کراتین و آلبومین تخم مرغ تهیه می شوند. آنهایی که از پروتئین های گیاهی تهیه شده اند تأثیر مثبتی بر اقتصاد فرآوری غذاها دارند. ویژگی های ذاتی پروتئین ها آنها را تبدیل به مواد شروع کننده ی خوبی برای فیلم ها و پوشش ها کرده است. فیلم های پروتئین و لفاف ها نیز به لحاظ زیستی قابل تجزیه بوده و توانایی تبدیل به کمپوست را دارند. چون تجزیه می شوندف منبع نیتروژنی خوبی برای زمین و خاک فراهم می آورند. پیشرفت های زیادی در حوزه ی تحقیق و توسعه ی فیلم های خوراکی پروتئینی صورت گرفته است. فیلم ها و پوشش های خوراکی تهیه شده با پروتئین هاف به خوبی به استانداردهای EPA و مدیریت پسماند شهری منطبق می باشد. EPA سیستم های بسته بندی خالصی را ارائه کرده که مقدار مواد سمی را در بسته بندی کاهش و میزان صدمه به محصولات غذایی را کاهش می دهد. فیلم های پروتئینی خوراکی می توانند پیچیدگی سیستم های بسته بندی را کاهش دهند. فیلم های خوراکی پروتئینی جدایی از توانایی مقابله با مهاجرت رطوبت و گاز بداخل محصول، می توانند به عنوان حامل هایی برای انواع ترکیبات و مواد عملکردی، بکار روند. از جمله آنتی اکسیدان ها عوامل آنتی میکروبی، طعم دهنده ها و رنگ کننده ها که می توانند عملکرد بسته بنید را ارتقا دهند.کلیدواژه ها
فیلم های خوراکیف پروتئین، بسته بندیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.