بررسی تاثیر اعتماد به نفس بیش ازحد مالکیت بر حساسیت جریان های نقدی در بورس اوراق بهادار تهران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد کاربردی و تجارت
  • کد COI اختصاصی: ICAEB01_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 756
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مرادی

گروه حسابداری، واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، ایران - گروه حسابداری، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه دانش

فرشید خیرالهی

گروه حسابداری، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، ایران - گروه حسابداری، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانش

چکیده

حساسیت جریان نقدی وجوه نقد، معیار مناسب تری برای شناسایی محدودیت های مالی است. شرکت ها وقتی که جریان نقدی بالایی دارند بیشتر سرمایه گذاری می کنند زیرا وجوه داخلی نسبت وجوه خارج کم هزینه تر باشد (محدودیت های مالی)، مدیران تمایل دارند در مصرف وجوه داخلی افراط کنند. (فرضیه جریان نقدی آزاد) و همچنین جریان های نقدی شرکت با فرصت های سرمایه گذاری هم بستگی دارد (تئوری کیوتوبین) با توجه به اینکه هدف پژوهش حاضر بررسی تأثیر اعتمادبه نفس بیش از حد مالکیت بر جریان های نقدی از روش پژوهش به صورت توصیفی، پیمایشی و از نوع همبستگی و پس رویدادی است. این پژوهش از منظر هدف پژوهش، کاربردی است. اطلاعات مربوط به مبانی نظری با استفاده از مطالعات کتابخانه ای از قبیل مطالعات پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا، مجله بررسی های حسابداری و حسابرسی و همچنین بخشی از طریق جست وجو در اینترنت و مراجعه به مراکز علمی و دانشگاهی به دست آمده است. افزایش نشان داد که در سطوح پایین، افزایش نااطمینانی موجب افزایش سطح سرمایه گذاری و در سطوح بالاتر، افزایش نااطمینانی، سرمایه گذاری را کاهش می دهد. به عبارت دیگر نااطمینانی هم موجب افزایش و انگیزه های سرمایه گذاری در دوره جاری به موجب افزایش ارزش انتظار و تأخیر در سرمایه گذاری می شود. وجود یک سیستم حاکمیت شرکتی مناسب می تواند شرکت ها را در جلب اعتماد سرمایه گذاران و تشویق آنها به سرمایه گذاری یاری دهد.

کلیدواژه ها

اعتماد به نفس بیش ازحد مالکیت، جریان های نقدی،سرمایه گزاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.