شناسایی و ارزیابی استراتژیهای مناسب جهت دستیابی به حمل و نقل پایدار در تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT01_1128
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 683
نویسندگان
استادیار، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه امیرکبیر
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه امیرکبیر
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه امیرکبیر
چکیده
حمل و نقل یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه شهرها و شکلگیری الگوهای شهرنشینی است. حمل و نقل پایدار به دنبال روشهایی است که امکان استفاده بهینه از شبکه معابر را همسو با سیاستهای توسعه پایدار فراهممینماید. جهتگیری و سیاستگذاریهای صحیح در زمینه حمل و نقل پایدار شهری و متناسب با سیاستهای توسعه پایدار، امروزه بعنوان مهمترین عامل نجات شهرهای بزرگ در جلوگیری از بحرانهای زیستمحیطی و دستیابی به حمل و نقل پایدار شهری، مطرح میباشند. از مزایای دیگر سیستم حمل و نقل پایدار، تعدیل هزینههای اقتصادی را میتوان برشمرد و همچنین این سیستم از اتلاف منابع طبیعی، انرژیهای حیاتی با ارزش و تخریب محیط زیست جلوگیری مینماید و با کاهش تولید مواد سمی و خطرناک، موجب بهبود وضعیت آلودگیهای زیستمحیطی میشود. در این مقاله،پس از بیان ضرورت حمل و نقل پایدار و معرفی اصول و راهکارهای آن به شناسایی مهمترین عوامل کلیدی قوت و ضعف آن در کلانشهر تهران پرداخته و به کمک تکنیک سوات ستراتژیهایی در این راستا ارائه شدهاند. در پایان نیز به تدوین اقدامات عملیاتی برای استراتژی برتر پرداختهایم. نوع پژوهش، مطالعات میدانی و روش کار توصیفی تحلیلی میباشدکلیدواژه ها
حمل و نقل پایدار، توسعه پایدار، مدیریت حمل و نقل، ماتریس SWOT ، آنالیز QSPMمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.