بررسی وجود معماری همساز با اقلیم دربوشهر درعصرتغییر اقلیم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT01_0877
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 791
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام
استادیار دکتری بهینه سازی انرژی درساختمان دانشگاه ایلام
چکیده
تغییر اقلیم زاییدهی عصر صنعت و تکنولوژی در سالهای اخیر به دلیل تاثیر بر عملکرد بسیاری از کاربریها و یا رفتارها و ... توجه بسیاری از محققین را به خود جلب کرده است. از سویی به دلیل اینکه تولید انرژی با هزینههای هنگفتی همراه است بنابراین یافتن یک معماری مناسب که بتواند شرایط زیستی مورد نیاز را با کمترین میزان مصرف انرژی فراهم کند، یکی از بهترین راهکارهای کاهش مصرف انرژی است. از این رو به بررسی پدیدهی نو تغییر اقلیم به عنوان یک عامل موثر بر میزان مصرف انرژی، بر ساختمانهایی از معماری بوشهر که به عنوان یک معماری سازگار با اقلیم منطقه به شمار می- رود، پرداخته شدهاست. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر پدیدهی تغییر اقلیم بر معماری بوشهر میباشد. برای این کار در - ابتدا با گونهشناسی ساختمانهای موجود و سپس شبیهسازی حرارتی چند نمونهی رایج با استفاده از نرم افزار Design Builder میزان مصرف انرژی در دو حالت وضعیت موجود و حالت تغییراقلیم محاسبه و با یکدیگر مقایسه شده است. نتایج نشان میدهد که با افزایش دمای هوا C˚2 میزان مصرف انرژی به طور متوسط 7/29% افزایش مییابد. این نکته نشان دهندهی آن است که با وقوع پدیدهی تغییر اقلیم و افزایش دمای هوا، معماری بافت قدیم بوشهر سازگاری خوبی با اقلیم نداردکلیدواژه ها
تغییر اقلیم ، معماری بوشهر ، مصرف انرژی ، اقلیم گرم و مرطوب ، سازگاریمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.