بررسی شکل پذیری سازه دررفتارهای لرزه ای بااستفاده ازمنحنی هیسترزیس درانواع سازه های مقاوم سازی شده
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT01_0791
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 557
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله دانشگاه آزاد
چکیده
اتصالات تیر به ستون و سایر اعضاء سازه ای و همچنین رفتار آنها درسازه ها به علت اهمیتی که دربارهای لرزه ای دارند یکی از مهمترین بخشهای تحلیل است. جهت بررسی دقیق این رفتار باید به پارامترهای سختی مقاومت و شکل پذیری اتصال توجه نمود. شکل پذیری یکی از مهمترین مسائل و خصیصه های سازه در مقابل نیروهای لرزه ای است و باید توجه داشت که هر سازه پایدار یا مقاوم در برابر زلزله هم به صورت کلی و همم به صورت یک مجموعه کامل شکل پذیر باشد. منحنی های هیسترزیس بدست آمده تحت بارهای چرخه ای امکان بررسی سه پارامتر مهم اتصالات یعنی سختی، مقاومت و از همه مهمتر شکل پذیری را میدهند که این منحنی را میتوان با روشهای مدلسازی مختلفی مانند روشهای آزمایشگاهی روشهای عددی و نیز روشهای تجربی بدست آورد. پژوهش حاضر با هدف بررسی شکل پذیری سازه در رفتارهای لرزه ای تدوین شده است و چگونگی منحنی هیسترزیسی که در انواع سازه های مقاوم سازی شده اتفاق می افتد؛ مورد تحلیل قرار میگیرد. نتایج حاصل از منحنی هیسترزیس نشان می دهد که در سیستم دیوار برشی فولادی بار تسلیم شدگی 40 % بیشتر از سیستم مهاربندی م یباشد . همچنین با بکارگیری میراگرها ظرفیت اتلاف انرژی سازه افزایش چشمگیری می یابدکلیدواژه ها
شکل پذیری سازه ، رفتارهای لرزه ای ، منحنی هیسترزیس ، مقاوم سازیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.