بررسی دوامی بتن های حاوی متاکائولن درمقابل پدیده کربناتاسیون
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT01_0761
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 861
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه پلی تکنیک تهران
دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه پلی تکنیک تهران
چکیده
استفاده روزافزون از سازههای بتن مسلح و عدم توجه مطلوب به مسئله پایایی این سازهها باعث شده است که امروزه شاهد آن باشیم که سازههای بتن مسلح اجرا شده عمر مفید کمتری نسبت به عمر طراحی داشته باشند. این امر باعث شده تا سالیانه هزینههای بسیار زیادی جهت تعمیر و نگهداری این قبیل سازهها صرف شود. از جمله عوامل مهم در بحث تخریب سازههای بتن مسلح، بحث خوردگی آرماتورهای مدفون در بتن می باشد. بطور کلی خوردگی آرماتور در اثر دو عامل نفوذ یون کلر و وقوع پدیده کربناتاسیون ایجاد میشود. در سواحل جنوبی ایران به دلیل گرم و مرطوب بودن هوای منطقه، شرایط جهت وقوع پدیده کربناتاسیون فراهم میباشد که با توجه به روند رو به رشد صنعتی شدن منطقه و گسترش احداث صنایع گوناگون به ویژه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، باید خطر وقوع کربناتاسیون در سازههای این نواحی را بیش از پیش جدی گرفت. در این راستا تلاش شد که با جایگزینی متاکائولن با درصدهای مختلف در بتن با نسبتهای آب به سیمان متفاوت، از طریق آزمایشهایی همچون مقاومت الکتریکی، جذب آب موئینه و نفوذ گاز کربنیک اثر این پوزولان را در پارامترهای دوامی بتن ارزیابی شود و همچنین عمق نفوذ گاز دی اکسیدکربن را برای طرحهای مختلف بررسی شودکلیدواژه ها
کربناتاسیون ، دوام ، سازه بتن مسلح ، متاکائولن ، نفوذگازکربنیکمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.