آسیب شناسی کیفیت فضای باز درمجتمع های مسکونی مهر با رویکرد پایداری روابط اجتماعی نمونه موردی: شهرپرند
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT01_0625
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 770
نویسندگان
کارشناس ارشدمعماری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
کارشناس ارشدمعماری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
چکیده
محقق در تحقیق حاضر، بوسیله پرسشنامه، اطلاعات مورد نیاز را از شرکتهای حفار(شرکت گاز، آب و فاضلاب) گردآوری کرد. برای بدست آوردن موجودیتها و اقلام توصیفی مورد نیاز سیستم اطلاعات مکانی شرکتهای گاز، آب و فاضلاب کلیه اطلاعات و مستندات مربوط به نتایج، بررسی و ارزیابی اطلاعات مکانی و توصیفی موجود و انتظارات کارشناسی و مدیریتی کاربران از سیستم در مرحله شناخت و سایر مدارک مستند جمع آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. و یک زیرساخت اطلاعاتی و سیستمی مناسب در بکارگیری سیستم اطلاعات مکانی روی تأسیسات زیرزمینی شهرک شیخ شهاب الدین شهرستان اهر ایجاد و ارائه نموده و پاسخگوی نیازهای اعضای کمیته حفاری در آماده سازی پایگاه داده مکانی به منظور مدیریت بهینه و ایجاد هماهنگی میان شرکتهای حفار(کمیته حفاری) باشند. پایگا هداده فراسازمانی اساس سیستم اطلاعات مکانی فراسازمانی است. طراحی نرم افزاری و تشکیل بانک اطلاعاتی توسط مدل سازی داده انجام می پذیرد. در این مقاله در مورد مراحل مختلف اجرای سیستم اطلاعات مکانی فراسازمانی برای استفاده شرکتهای حفار عضو کمیته حفاری به منظور هماهنگ سازی فعالیت های حفاری در سطح شهر توضیح داده شده است. این مراحل شامل نیازسنجی و ایجاد مدلهای خارجی، مفهومی، منطقی و فیزیکی برای پایگاه داده مکانی مورد استفاده در سیستم اطلاعات مکانی فراسازمانی می باشد که در بخش های مختلف مقاله به آن پرداخته شده استکلیدواژه ها
فضای باز ، مجتمع مسکونی ، مسکن مهر ، روابط اجتماعی پایدارمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.