توزیع فضایی بیماری تب مالت در شهرستان دزفول طی سال های 09 38 با استفاده از نرم افزار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در جغرافیا و گردشگری
- کد COI اختصاصی: GEOGRAPHY02_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 537
نویسندگان
کارشناس ارشد جغرافیای پزشکی
کارشناس ارشد جغرافیای پزشکی
چکیده
بروسلوز و یا تب مالتاز بیماری های مشترک انسان و دام است . در واقع علت ابتلا به بیماری استفاده از شیر و فرآورده های لبنی غیر پاستوریزه و یا تماس مستقیم با بافتهای حیوان آلوده است. این بیماری از بیماری های شایع ایران بویژه در بخش غربی کشور است. بیماری تب مالت به عنوان یک تهدید بالقوه بهداشت عمومی محسوب می گردد . شهرستان دزفول واقع در شمال استان خوزستان نیز یکی از مناطق بومی تب مالت است به طوری که این بیماری دومین بیماری با شیوع بالا در این شهرستان می باشد. در این پژوهش که به منظور شناخت میزان شیوع و چگونگی توزیع فضایی این بیماری و با هدف جلوگیری از رشد وتوسعه بیماری انجام شد ، تعداد موارد ثبت شده بیماری از کل شهرستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مرکز بهداشت کل شهرستان دزفول اخذ شدو موارد بیماری به تفکیک جنس و سن و شغل محاسبه شد و با استفاده از نرم افزار Excel نمودارهای آن تهیه گردید. جهت نمایش توزیع فضایی نقشه های پهنه بندی بیماری به تفکیک بخش ها و دهستان های شهرستان در محیط نرم افزار GIS تهیه گردید. همچنین با توجه به نقشه کاربری اراضی تهیه شده با همین نرم افزار میزان شیوع بیماری در با توجه به موقعیت مکانی تحلیل شد.کلیدواژه ها
توزیع فضایی، تب مالت، شهرستان دزفولمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر هوشمندسازی مدارس بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه اول
- رابطه بین جهت گیری مذهبی و شادکامی در بین دختران دوره دوم متوسطه شهر سیرجان
- رابطه بین جهت گیری مذهبی با شادکامی و مقبولیت اجتماعی در بین دختران دوره دوم متوسطه شهر سیرجان
- رابطه بین هوش اخلاقی و سازگاری زناشویی کارمندان شهرداری سیرجان
- رابطه بین هوش هیجانی وسازگاری زناشویی کارمندان شهرداری سیرجان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.