راهبردهای بازاریابی توسعه گردشگری سواحل خلیج فارس (مورد مطالعه : استان بوشهر )
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در جغرافیا و گردشگری
- کد COI اختصاصی: GEOGRAPHY02_141
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 604
نویسندگان
مربی و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی دانشگاه پیام نور
چکیده
گردشگری به عنوان صنعتی پویا و سرشار از منابع درآمد که با ایجاد بسترهای مطلوبی نظیر افزایش میزان اشتغال، بهبود کیفیت زندگی و میزان رفاه اجتماعی مردم موجبات کاهش تورم،فقر و فساد وفحشا ناشی از فشارهای اقتصادی را در مقاصد گردشگری فراهم می آورد، در شمار یکی از اقتصادی ترین صنایع دنیا بحساب می آید. نکته حیز اهمیت در خصوص این صنعت آنکه بهره گیری از تمام ظرفیت های بالقوه و بالفعل مناطق گردشگری نیازمند جلب و جذب گردشگران به این مناطق می باشد و این مهم نیز تنها از طریق اتخاذ راهبردهای بازاریابی مناسب امکان پذیر است. سواحل خلیج فارس با برخورداری از ثروت های بکر و طبیعی فراوان خود یکی از نجینه های مهم و درآمدزای جنوب کشور در حوزه صنعت گردشگری است که ظرفیت های آن به دلیل عدم بازاریابی مناسب تا کنون مورد استفاده قرار نگرفته است. در مقاله حاضر تحت عنوان راهبردهای بازاریابی توسعه گردشگری سواحل خلیج فارس پژوهشگر با تمرکز بر استان شاحلی بوشهر کوشیده است تا با استفاده از روش تحلیلی-توصیفی و مطالعات کتابخانه ای پس از شناخت پتانسیل های گردشگری این استان به تحلیل نقاط قوت،ضعف، فرصت و تهدید مرتبط با بازاریابی صنعت گردشگری آن پرداخته و بدین ترتیب استراتژی های مطلوب جهت رشد سهم بازار گردشگری این استان را پیشنهاد نماید.کلیدواژه ها
راهبرد،بازاریابی،گردشگری،خلیج فارس، بوشهرمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.