اهمیت ترویج کارآفرینی در صنعت گردشگری پایدار

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF01_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 875
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یونس خوشنود

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه دانش پژوهان اصفهان

غلامعلی خشنود

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت، دانشگاه مهرالبرز تهران

محسن پارسا

دانشجوی کارشناسی معماری ، دانشگاه علمی کاربردی پیام شهرکرد

حامد یلمه علی آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان

چکیده

کارافرینی نیروی اصلی توسصه اقتصادی به حساب می آید که با استفاده از تغییر و نوآوری، رشد تولید وخدمات را به وجود می آورد. مطالعهی ادبیات توسعه و برنامه ریزی نشان می دهد که مردم جوامع باید به صورت سازمان یافته و در چارچوب تشکل های مدنی مشخصدرآیند تا بتوانند از توانایی ها، استعدادها و خلاقیت های خویش را بصورت مطلوب استفاده کرده و آن ها را مدیریت نمایند که این مهمدر قالب کارآفرینی بروز می کند . با توجه به تغییرات سریع اجتماعی - اقتصادی در سطح بین المللی، توجه به مسئله جهانی شدن در بخشهای گوناگون اقتصادی از جمله گردشگری، امری اجتناب ناپذیر می باشد.گردشگری یکی از بخش های اقتصادی است که به درجه بالایی از مشارکت فعالیت های کارآفرینانه نیاز دارد پاسخگویی به تقاضای روزافزون و نیازهای مختلف گردشگری نیازمند تنوع خدمات و محصولات توریستی است. این مسئله فرصت های بیشتری را برای گرشگریپایدار فراهم می کند. نظر به این که گردشگری به عنوان صنعتی روبه رشد که دائماً با تغییر تقاضای بازار رو به روست، بستری مناسببرای کارآفرینی به شمار می رود.بر این اساس، موضوع کارآفرینی و ترویج آن، در بخش گردشگری به عنوان یکی از محورهای توسعه اقتصادی کشور، اهمیت پیدا می کند . دراین مقاله ابتدا گردشگری، کارآفرینی و ترویج کارآفرینی بررسی شده و با بیان اهمیت ترویج در کارآفرینی گردشگری، راهکارهایی جهت تلفیقکارآفرینی در گردشگری ارائه می گردد.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، ترویج کارآفرینی، گردشگری، آموزش کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.