فن آوری ارتباطات - اطلاعات و آموزش و پرورش در ایران با تکیه بر جهانی شدن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی یافته های نوین علوم مدیریت، کارآفرینی و آموزش ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 377
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزین سلیمی

دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد سیرجان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، سیرجان، ایران

چکیده

مقاله حاضر در نظر دارد به بررسی پدیده جهانی شدن ارتباطات و اطلاعات در عرصه آموزش و پرورش در عصر مدرنبپردازد.جهانی شدن در معنای امروزین خود پدیده ای نسبتاً جدیدی است که به گونه های مختلف تفسیر شده است. و بهچندگانگی ارتباطات و پیوندهایی اشاره می کند که به فراسوی دولت ها یا جوامعی که نظام های جهان مدرن را تشکیلمی دهند، می پردازد. جهانی شدن همانند بسیاری از پدیده های جهان شمول در اغلب حوزه ها مورد توجه قرار گرفتهاست. یکی از حیطه هایی که جهانی شدن در آن به سرعت در حال پیاده شدن است، آموزش و پرورش است که به شناختاستعدادهای بالقوه دانش آموزان و ارزیابی دقیق آمادگی آنان برای یادگیری و مسئولیت پذیری در جامعه می پردازد. تبعاتمطلوب جهانی شدن ارتباطات و اطلاعات برفرایند آموزش وپرورش عبارتنداز: بهره گیری از آگاهی مدرن در آموزش ایران،اهمیت اصول اخلاقی همکاری و هم اندیشی در آموزش و پرورش ،آموزش الکترونیکی (فناوری آموزشی)، شکاف مرزها وحلقه های بسته آموزش و دانش و اصلاح آن و تبعات نامطلوب آن عبارتنداز:یگانگی فرهنگی و فروکاستن فرهنگهای بومی،تهدید روند آموزش و تربیت دینی ،تأثیر آموزش زبان ،آموزش ها و کلاسهای چند فرهنگی ،سنتی بودن ،مقاومت در برابرتغییر،عدم انعطاف وانطباق ناپذیری. در نهایت به این نتیجه دست یافته که ساختار گذشته نظام آموزشی در راستای پروسهجهانی شدن تغییر یافته است و رویکرد جهانی شدن تأثیر بسیار زیادی بر آموزش داشته است.

کلیدواژه ها

جهانی شدن ارتباطات اطلاعات، آموزش و پرورش، ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.