نقش مدیریت در بهبود معماری شهر بابل

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه اقتصاد شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVILED01_228
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 647
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام تقوی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و تحقیقات واحد آمل

کمیل ابوالحسنی درون کلا

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و تحقیقات واحد آمل

چکیده

مدیریت شهری به معنای گرفتن رویکرد کل نگرانه و طراحی سازوکارهایی جهت پیگیری رو یکرد مذکور در مدیریت شهر است. به منظور تحقق یکپارچگی، شناسایی عوامل موثر بر یکپارچگی و تفرق در مدیریت شهری ضروری است. هدف این پژوهش بررسی نقش مدیریت شهری در بهبودمعماری شهر بابل است، در ابتدا مشکلات معماری شهر بابل و تنگناهای موجود آن برشمرده می شود. سپس با بررسی مبانی نظری در عرصه هایشهرسازی و مدیریت شهری، اهداف مدیریت معماری شهری در دنیای امروز مورد بررسی قرار می گیرد. آنگاه به چگونگی فایق آمدن شهرداری های کشورهای صنعتی بر مشکلات خود پرداخته شده و به اقداماتی که آنان در عرصه های مدیریتی خود به منظور ارتقاء سطح شهرسازی و رفع مشکلات شهرها انجام داده اند، اشاره می نماید. در ادامه بحث و باختصار، مشکلات امروزی مدیریت شهری در بابل مورد بررسی قرار داده اند. درنهایت، این مشکلات با مبانی نظری، اصول مدیریت شهری و نحوه کار شهرداری های کشورهای صنعتی مقایسه می شود. در نتیجه گیری، ضمن تأکید بر تخصصی کردن مدیریت شهری و تحولاتی که در این عرصه باید معمول گردد، به لزوم تحول در قوانین و تشکیلات مدیریت شهری به منظور بهبود معماری شهر بابل اشاره خواهد شد و به پیشنهاد برای بهبود وضعیت آن ها پرداخته می شود. نتایج حاکی از آن است که بین مد یریتیک پارچه شهری و همکاری های متقابل مدیران شهری و مردم محلی با دستیابی به بهبود معماری شهری بابل رابطه مثبت و مستقیم وجود دارد،یعنی هر مقدار مدیریت شهری هماهنگ تر باشد و ارتباطات بیش تر بین مدیریت شهری و مردم محلی برقرار شود، به همان اندازه امکان دستیابی به توسعه پایدار و بهبود معماری شهر بابل بیش تر خواهد شد

کلیدواژه ها

مدیریت شهری؛ بابل؛ معماری؛ شهرداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.