ارائه راهکارهای محرک ساز توسعه در بافت های فرسوده شهری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه اقتصاد شهری
- کد COI اختصاصی: CIVILED01_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1099
نویسندگان
چکیده
امروزه بافت های فرسوده شهری از جمله مهمترین معضلاتی هستند که گریبان گیر شهرها شده اند. این بافت ها به طور عمده بخش هایی از شهر هستند که از چرخه تکاملی حیات آن جدا گشته و به شکل کانون مشکلات و نارسایی هادرآمده اند. این درحالیست که این بافت ها از ظرفیت ها و قابلیت های نهان بسیاری برخودارند که اگر به فعلیت برسند می توانند در فرایند توسعه شهر به عنوان نیروی محرک و ابزار موثری برای بازگرداندن حیات و سرزندگی به خودو دیگر بافت های شهری محسوب گردند ضرورت پرداختن به موضوع بافت های فرسوده از آنجاست، که معظلات بافت هایفرسوده در عین حال که نتیجه و حاصل فرسودگی ناشی از گذر زمان هستند، اما با مدیریتی مناسب و مقتدر از سویمسئولین ذی ربط شهری قابل تقلیل می باشند. هدف از این تحقیق، پی بردن به مشکلات بافت های فرسوده و اثرات سوء آن بر کالبد شهرها و ارائه راهکار هایی جهت محرک سازی این بافت ها می باشد. برای رسیدن به این منظور، در گام اول، آسیب های بافت های فرسوده و ارتباط طرح های شهری با مشکلات بافت های فرسوده مورد بحث و بررسیقرار می گیرد و در نهایت به ارائه راهکارهای موثر برای مدیران شهری جهت محرک سازی این بافت ها پرداخته می شود. دراین تحقیق، گردآوری اطلاعات از طریق مطالعه بر روی پژوهش های موجودو مطالعات کتابخانه ای و میدانی می باشد. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که با نظارت و اقدامات بیشتر دستگاههای اجرایی بر فعل و انفعالات بافتهای فرسوده و نیز ارائه راهکارهای مناسب می توان به محرک سازی بافت های فرسوده کمک کرد. و شاهد تاثیر آن در این بافت و دیگر بافت های شهری بودکلیدواژه ها
بافت فرسوده، توسعه، راهکارها، محرک سازمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.