پیاده سازی سوییچ فابریک بسته ای بومی بر روی تراشهFPGA
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C۴I)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 678
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CCCI08_130
تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394
چکیده مقاله:
یک از ارکان امن سازی شبکه ملی اطلاعات ، بومی سازی تجهیزات مورد استفاده می باشد. تراشه سوییچ فابریک در بسیاری از تجهیزات پر سرعت شبکه استفاده می شود. با توجه به مخاطرات امنیتی استفاده از تراشه سوییچ فابریک خارجی، یک سوییچ فابریک بر روی تراشه FPGA پیاده سازی کردیم. این سوییچ فابریک دارای هشت پورت خروجی و هشت پورت ورودی می باشد. بسته های وارد شده از پورت ورودی بر اساس فیلد مقصد به پورت خروجی مناسب هدایت می شوند. حافظه مشترک از موفق ترین معماری ها برای پیاده سازی سوییچ فابریک می باشد. در این نوع معماری سوییچینگ به شکل بافر خروجی انجام شده که از کمترین تاخیر و بالاترین نرخ گذردهی برخوردار است. ولی پهنای باند حافظه گلوگاه این معماری می باشد.برای رفع این مشکل در ابتدای ورود بسته ها آنها را بر روی بانکهای حافظه تراشهFPGAپخش کرده و سپس آنها را جمع آوری می کنیم و در پایان بسته ها را مجدداً می سازیم. با توجه به پیاده سازی این سوییچ بر روی تراشه FPGA تجاری، علاوه بر امنیت انعطاف پذیری از مهمترین ویژگی این پیاده سازی می باشد. این سوییچ را می توان در کوتاهترین زمان و کمترین هزینه برای رفع نیازهای جدید تغییرداد. این سوییچ بر روی تراشهXC6VLX240Tاز خانوادهVirtex-6شرکتXilinxپیاده شده و به ظرفیت سوییچینگGbps80 رسیده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هادی خانی
مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، دانشکده فنی مهندسی، گروه کامپیوتر
ناصر یزدانی
استاد تمام - دانشگاه تهران دانشگاه تهران، دانشکده برق و کامپیوتر، آزمایشگاه روتر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :