بررسی اثر تابع تسلیم در پیش بینی منحنی حد تنش شکل دهی در عملیات ورقکاری
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME16_675
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2805
نویسندگان
دانشیار - دانشگاه صنعتی شریف
کارشناس ا رشد - دانشگاه صنعتی شریف
دانشجوی کارشناسی ارشد - دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
بررسی اثر تابع تسلیم در پیش بینی منحنی حد تنششکل دهی در عملیات ورقکاری احمد عاصم پور رامین هاشمی حمید خاکپور نژاد خاکی کارشناس ا رشد - دانشگاه صنعتی شریف دانشجوی کارشناسی ارشد - دانشگاه صنعتی شریف در تحقیقات اخیر که در زمینه منحنی های حد تنش شکل دهی (FLSDs) صورت گرفته است، مشخص شده است که منحنی های حد تنش شکل دهی نسبت به تغییرات مسیر کرنش حساسیت کمتری در مقایسه با منحنی های حد شکل دهی (FLDs) دارند . بنابراین، استفاده از آنها در پیش بینی وقوع حالت گلویی در فرایندهای شکل دهی چند مرحله ای ارجهیت دارد . در این مقاله برای ترسیم منحنی های حد شکل دهی حد تنش شکل دهی از مدل مارشینیاک کوزینسکی استفاده شده است . از آنجا که این مدل نیاز به حل عددی دارد، لذا روش عددی نیوتن رافسون برای پیدا کردن مجموعه ی مجهولات این مدل انتخاب شده است . اثر مسیر کرنش بر منحنی حد تنش شکل دهی بررسی شده است، همچنین اثر توابع تسلیم ون میزز، هیل 1948، هاسفورد و هیل 1979 بر سطح و شکل منحنی های حد تنش شکل دهی بررسی شده است . برای مشاهده دقت منحنی های بدست آمده، منحنی های منتجه برای فولاد کم کربن ST12 با داده های تجربی منتشر شده در مقاله دیگران مقایسه شده است .کلیدواژه ها
منحنی حد تنش شکل دهی، منحنی حد شکل دهی، تابع تسلیم، فرایند های شکل دهی، مسیر کرنشمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.